nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Merre indít el a Hold az új évben? – Heti holdhoroszkóp 2024. január 3–9.

A Hold ereje is segítségünkre lehet, hogy minél gördülékenyebben vágjunk bele az új év kihívásaiba.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 3.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 01:46-tól Mérleg

Ha esetleg kimaradt egy könyv vagy film a tavalyi listádról, még nem késő bepótolni, lehet, hogy az év kezdetén több időd juthat ilyesmire. Mivel fogy a Hold, ez támogatja az elengedésedet, szabadulj meg mindenféle kolonctól. Teheted ezt fokozatosan is, ha úgy könnyebbnek gondolod.

CSÜTÖRTÖK – január 4.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Ma fogj össze másokkal, együtt hamarabb juttok el a célig. Az együttműködés rejt ugyan buktatókat és lehet, hogy egészséges kompromisszumot is kell kötni, de összességében mindannyian jobban jártok, ha erre támaszkodtok. Ha ma már dolgoznod kell, estére találj valami szépséget, amiben el tudsz merülni és feltölti a lelkedet.

PÉNTEK – január 5.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 13:39-től Skorpió

Délelőtt még használd ki a lehetőségeket a közös munkára (vagy akár szórakozásra, ha már megteheted). Délután már az akár heves érzelmek vehetik át a terepet. Igyekezz ezeket helyes, illetve pozitív irányba terelni, és főleg te legyél a főnök, ne ők irányítsanak téged.

SZOMBAT – január 6.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Vizes jegyben jár ma a Hold, ráadásul fogy, így elősegíti, hogy minden olyan tisztítási folyamat, melyet vízzel végzel, jóval hatékonyabb legyen az átlagosnál. Így érdemes erre időt szánni még úgy is, hogy a hagyomány szerint ma, Vízkereszt napján a karácsonyfa leszedésének ideje is elérkezett.

VASÁRNAP – január 7.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 22:10-től Nyilas

Bár télen kevesebb vizet igényelnek szobanövényeid, mint a nyári hőségben, azért víz nélkül nem élhetnek, enyhítsd a szomjukat. Erős érzelmi vihar törhet rád, illetve jobban ki vagy téve a túl heves érzelmi reakcióknak, akár magad sem érted, hogy miért érint meg annyira valami, amin máskor meg sem rezzensz.

Lány este az erdei ösvényen a fény felé

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – január 8.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Újévi terveidbe lelkesen és tüzesen vetheted bele magad ma és holnap is. Erőből és energiából nem lesz hiány, sokkal inkább a megfontolt haladásra és szervezettségre kéne ügyelni. A tettvágy hajt előre, csak nehogy rejtett csapdába lépj!

KEDD – január 9.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Inspirált és vidám nap várhat, ne rontsd el semmilyen meggondolatlansággal! Szervezz társas programot mára. Barátaiddal egy cseverészős, beszélgetős délutáni összefutás is működhet. Hívd el kedvesedet egy találkára, akár egy villámrandira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top