nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Angyali üzenet az új év kezdetére – Heti angyalhoroszkóp 2024. január 2–8.

Az angyalok biztatnak, hogy derűs lélekkel és reményteli szívvel kezdjük az új évet.

Az angyalok szerint lendületesen indulhat az év első hete. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy visszatekintve eddigi életedre világosodhat meg számodra, hogy mi is lehetne a jövőben követendő irány. Ne akarj rögtön a hegy tetejére ugrani. Nem könnyű türelmesnek lenni, mégis próbálj apró lépésekben gondolkodni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nem szégyen belátni saját korlátaidat. Ez még nem ok a csüggedésre, sőt, megóv attól, hogy értelmetlen elvárásokat támassz magaddal szemben. Támaszkodj megérzéseidre és így határozd el következő lépésedet.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd komolyan kapcsolataidat. Mindig van lehetőség tiszta lappal kezdeni, csak ne sürgesd a dolgokat, lehet, hogy a másiknak több időre van szüksége. Alaposan gondold végig idei pénzügyi terveidet is.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy az új év fordulója jó alkalom lehet, hogy összegezd a múlt tapasztalatait. Új szokásokat és napi rituálékat vezethetsz be az életedbe, melyek megkönnyíthetik a működésedet, de egyszerre egy dologra koncentrálj.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ne feledkezz meg senkiről, akinek hálával tartozol. Ezt akár ki is fejezheted az illetőnek. Érdemes lehet újratervezni napi időbeosztásodat. Nem kell mindent felborítani, de egy kis változás is gördülékenyebbé teheti a napod.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bár új időszak kezdődik és örömmel vetheted bele magad kitűzött céljaid elérésbe, de ebben az új lendületben se feledkezz meg a napi egyensúlyról. Hagyj időt magadnak a pihenésre is.

Take what you need cédulák

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy különösen figyelj azokra a dolgokra vagy helyzetekre, melyek ismétlődnek az életedben. Úgy érzed, ugyanez már megtörtént vagy megint ugyanabban a párbeszédben találod magad? Ez figyelmeztetés, hogy változtass valamin.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most elsősorban magaddal foglalkozz, olyan értelemben, hogy ne másokhoz viszonyítsd jelen állapotodat, hanem inkább régi önmagadhoz: mennyit haladtál, miben változtál az elmúlt időben.

Piros faangyal

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár lendületesen indulhat az éved, de ez nem jelenti azt, hogy szabályok és korlátok nélkül száguldozhatnál. Valami struktúra, valami kijelölt út legyen előtted, ami segít mindent rendszerezni, ez pénzügyeidre is jó hatással lesz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most a te időszakod, így olyan lendület és energia jellemezhet, ami most kiemelhet a szürke hétköznapokból. Persze jöhetnek nehéz helyzetek, de van erőd, hogy túllendülj ezeken.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ne szégyelld, ha időre van szükséged ahhoz, hogy beindítsd az új évet. Nyugodtan vonulj el egy kicsit, hogy átgondold kapcsolataidat, karriered helyzetét és felállítsd a prioritásokat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy új korszak kezdődhet és bátran teheted most azt, amit jónak látsz. Biztosan befolyásol az, amit mások gondolnak, de te csak motivációddal és céljaiddal törődj.

Ez is érdekelhet Szilveszter éjjel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top