nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek meg kell békélnie önmagával

Ennek a 3 csillagjegynek meg kell békélnie önmagával

Mindig csak a hibát látják önmagukban, sosem elégedettek.

Nyilas

Egyszerűen jó lenne, ha elfogadnád, hogy nem a gyengeség jele, ha segítséget kérsz. A családod és a barátok melletted állnak, és ha bajban vagy, segítenek. Vannak dolgok, amiket nem tudsz egyedül megoldani, és vannak olyan életszakaszok, amikor muszáj valakire támaszkodni. Fogadd ezt el! Ne kell belerokkanni a mindennapi teendőkbe, ha egyszer van rá egyszerűbb megoldás is.

Csillagjegyek és az önelfogadás

Fotó: Getty Images

Szűz

Amikor valaki dicsér, te egyből alulértékeled magad, és negatív jelzők sokaságával bombázod saját magad. Elképesztően kritikus vagy mindennel, így magaddal szemben is. Pontosan tudod, hogy ez egy ponton túl rombolóan hat, de nem állsz le. Nagyon rosszban vagy magaddal, utálod a tested, mindig negatívan beszélsz magadról, amivel hátráltatod a saját fejlődésedet! Kezdd el lépésenként, és tanuld meg elfogadni magad.

Kos

A szeretteidhez képes vagy elfogadással fordulni, és ösztönzöd őket. Te saját magad ellensége vagy. Folyton nyomás alatt vagy, úgy érzed, ha valami nem a terveid szerint megy, összedől a világ. A céljaid, a sikereid akkor is ott lesznek, ha valami nem tökéletesen sikerül, ne legyél ilyen szigorú önmagaddal. Legyél türelmes, ha a környezeteddel az tudsz lenni, akkor önmagaddal is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top