nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A Bak újhold radikális változást hozhat – Heti holdhoroszkóp 2024. január 10–16.

Az év első újholdja új lendületet ad és segít belevágni legnagyobb terveidbe is.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 10.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 02:34-től Bak

Ma van az utolsó nap az újhold előtt, amikor még fogy a Hold, ezért érdemes ma minden olyan dolgot megtenni, ami a fogyást segíti, legyen szó akár konkrét fogyókúráról, de a takarításra, méregtelenítésre vagy lomtalanításra is remek lesz a nap. Ráadásul a Bak erejével rendezetten és fegyelmezetten haladhatsz mindennel, amit mára terveztél.

CSÜTÖRTÖK – január 11.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Bak

A mai újhold sokkal alkalmasabb arra, hogy belevágj valamilyen életmódbeli változásba, mint a január 1. volt! Most jöhet az igazi nekirugaszkodás. Nem kell súlyos és megvalósíthatatlan fogadalmakat tenni, sokkal inkább kitűzni magunk elé egy apró, ám minden egyes nap kivitelezhető lépést, nem baj, ha csak hosszabb távon visz el a célodig. Már az is nagyon hasznos, ha az irányokat megszabod, amerre menni szeretnél, később is ráérsz konkretizálni.

Érdemes egy új projektet ma elindítani, vagy akár alapkövet lerakni akár magánéletedben, akár a munkádban, de tökéletes a mai energia az újrakezdéshez is, ha úgy érzed, most ez áll előtted. A kezdés mellett pedig le is zárhatsz valami olyat, amit már nem szeretnél továbbvinni.

PÉNTEK – január 12.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 04:00-tól Vízöntő

A mai nap is lehet az újításé, de szemben a tegnapi megfontolt, lépésekben történő építkezéssel ma inkább álmodhatsz nagyot, belevághatsz a lehetetlennek tűnő célba is. Ma próbálj ki valami olyan dolgot, akár csak egy új receptet, amivel eddig csak kacérkodtál…

SZOMBAT – január 13.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Ma talán több időd jut arra, hogy konkrét lépést tegyél álmaid elérése felé. Ne becsüld le a legkisebb lépést sem. Lehet, hogy csak most van időd elindítani azt, amit csütörtökön, az újhold idején kitaláltál, de ez nem baj, mert ez az indító energia úgyis hosszabb távra szól.

Kalapos lány néz a tavasz felé

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – január 14.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 04:30-tól Halak

Ma legyen a napja a vizes dolgaidnak, locsold meg a szobanövényeidet, persze csak óvatosan, mert télen közel sem igényelnek annyi vizet, mint nyáron. Álmaid hullámain is lavírozhatsz ma, képzeld el magadat, ahogy hasítod a vizet, álmaid felé haladva. Ügyelj ma érzelmi egyensúlyodra, könnyebben kibillenhetsz, mint általában.

HÉTFŐ – január 15.

A Hold: nő
Jegy: Halak

A hét kezdetével felerősödhetnek félelmeink, különösen, ha ezernyi feladat áll előttünk a héten. Ha zűrös is ez a nap, érdemes legalább arra időt szakítani, hogy megálljunk és végiggondoljuk a prioritásokat. Ha minden inogni látszik körülötted, magadhoz ragadhatod a kezdeményezést azzal, hogy a felállított sorrended szerint módszeresen haladsz előre. A mai szétesős hangulatot azzal is megfoghatjuk, ha arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk.

KEDD – január 16.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 05:48-tól Kos

Nem baj, ha a tegnapi napot inkább az álmodozással és tervezéssel töltötted (ha ez belefért), mert igazán ma jöhetnek az indító, megújító, erőteljes kezdő energiák. Ma megsokszorozódhat a teljesítményed és a hatékonyságod is. Eltökéltségünk ma olyan akadályokon is átvihet lendületből, ami eddig megakasztotta haladásunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top