nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Hogyan lépj előre az angyalok erejével? – Heti angyalhoroszkóp 2024. január 9–15.

Érdemes időben elindítani idei hosszú távú céljainkat. Elég a héten az első lépést megtenni…

Az angyalok szerint egy hosszú út is egy lépéssel kezdődik, ne féljünk ezt megtenni. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most még jobban kitűnhetsz találékonyságoddal. Nem kell aggódnod, ha közted és kitűzött célod között még túl nagy a távolság vagy esetleg megugorhatatlannak tűnik a dolog. Hosszú távon sikerülhet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy önbizalmad és optimizmusod fokról fokra növekedhet. Ezért radikális ötleteidet is a világ elé tárhatod, amelyhez eddig nem lett volna bátorságod, így találhatsz támogatókra. Minél jobban tágítod a látókörödet, annál nagyobb rálátással tudsz dönteni.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy gondolj végig minden megbeszélést és eszmecserét, amit folytatsz és vidd tovább ezekből azt, ami segíti hosszú távú céljaidat. Egyéb terepen is bővítheted tudásodat. Minden újabb tapasztalatod támogatja következő lépésedet – akár láthatatlanul is.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy természetes életbölcsességedre támaszkodj, ha változtatásra készülsz. Ez inkább legyen akár a mindennapokra vonatkozó kis, életmódbeli lépés, mint radikális ugrás. Bízz a fokozatosságban és kitartásodban.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy te magad vagy az élő bizonyíték arra, hogy az ember bármilyen nagy dologra, ugrásra készen állhat és néha akár sikeresen meg is teheti azt. De ha biztosra mész, praktikusan mégis az apró szokások megváltoztatásával kéne kezdeni a nagy változást.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bár mindent szeretsz előre megtervezni és a legapróbb részletekig átlátni, mégis néha érdemes egy lépést tenni az ismeretlenbe. Szedd össze a bátorságodat, végy egy nagy levegőt és lépj be a kapun, mely mögött a távolban ott lapul az, amire oly régóta vágysz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bár bizonytalanság ütheti fel a fejét, ez sem hátráltathat téged, ha igazán elhatároztad, hogy megugrod a következő lépést célod felé. Teheted ezt oly módon, ahogy a sajátodnak érzed, nem kell másokhoz hasonlítanod magad.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár jöhet számodra egy érzelmi hullámvölgy, ez segíthet is abban, hogy akár radikális változtatáson gondolkodj. Megbeszélések és egyeztetések vihetnek előre. A saját reakciód pedig csakis tőled függ.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy az év kezdete extra motivációt adhat neked a változtatáshoz. Itt nem holmi álmodozásról van szó, hanem a következő kis lépésről, amiről el tudod képzelni, hogy napról napra képes vagy megtenni.

Lépcsők a mennybe a fellegekben

Fotó: Getty Images

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy most kapcsolataidban találod meg a következő lépést. Magadban bízhatsz rendületlenül, de vajon sikerül ez egy másik ember esetében is? A héten a tökéletes újrakezdés lehetőségét kapod meg.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bár ez az évszak erősíti az elvonulásra való hajlamot, azért nem árt, ha nem feleded kapcsolataidat és barátaidra is szánsz időt a héten. Ez neked is támaszt ad és könnyebb lesz megtenned a következő lépésedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy mérföldkő előtt állhatsz, ezért érdemes végiggondolnod és összegezned a mögötted álló történéseket és főleg azok tapasztalatait. Akár barátaiddal is érdemes beszélgetni erről, segíthet annak eldöntésében, hogy mi is legyen a következő lépésed, mely előre visz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top