nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik élvezni fogják a Vízöntő havát

Csillagjegyek, akik élvezni fogják a Vízöntő havát

Csillagjegyek, akiknek jól alakul a Vízöntő hava.

Mérleg

Végre megtaláltad a kiutat abból a mocsárból, amiben hónapok óta ültél. Nem volt könnyű feladat, nagyon nehéz volt az elmúlt éved, amit még nem sikerült kipihenni. De szerencsére nem keseredtél el, és a pozitív hozzáállásod sokat hozzátett ahhoz, hogy kigyere a gödörből. Jó hírünk van: a Vízöntő hava neked elhozza a nyugalmat és a sikereket is. A családoddal és a barátokkal is harmóniába kerülsz. A múlt hibáiból tanulva sokkal erősebbnek érezheted magad, ráadásul rugalmasabb is lettél. Nagyon sokat fejlődtél és változtál, a személyiséged is átalakult. A Vízöntő hava valódi boldogságot hoz neked mindazért a nehézségért, amit sikerrel küzdöttél le. Megérdemled, élvezd ezt az időszakot.

Vízöntő hava és a sikerek

Fotó: Getty Images

Szűz

Nem volt könnyű neked sem az elmúlt egy év. Bele is rokkantál, hiszen nem volt semmi, ami pozitív dolgot adott volna. Ez azonban most változni fog, fordulóponthoz érkezik az életed. A Vízöntő hava sok jó újdonságot hoz neked, ami feltölt és energiával lát el a következő hónapokra. Végre jól fogod érezni magad a bőrödben, és minden összejön, ami szeretnél. Lásd meg a lehetőségeket, éld meg a pillanatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top