nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik betartják az újévi fogadalmukat

Ezek a csillagjegyek biztosan betartják az újévi fogadalmukat

Hiába vagyunk túl bőven január első hetén, az alábbi csillagjegyek még mindig kitartanak az újévi fogadalmaik mellett. Nem véletlenül!

Oké, alapvetően nem tartjuk a legjobb ötletnek az újévi fogadalomtételt, mégpedig azért, mert eredendően bukásra vagy ítélve. (Ha jobb alternatívát keresel, nem késő még belevágni EBBE a trendbe!) Akkor legalábbis biztosan nem tudsz kitartani egy hétnél, hónapnál tovább az elhatározásod mellett, ha a nagy többséghez tartozol. És ezzel nincs is semmi baj! Az életmódváltás, az új szokások bevezetése és minden más fogadalom olyan dolgok, amikbe év közben is nyugodtan belevághatsz. Sőt, akkor valószínűleg nagyobb sikerrel jársz.

Ellentétben az alábbi csillagjegyekkel! Ők az egyik leghíresebb fogadalomszegő, Bridget Jones antitézisei. Nem adják fel, minden nehézség nélkül képesek tartani magukat az újévi elhatározásaik mellett. Ők azok, akik addig mennek, amíg meg nem valósítják a szilveszterkor kitűzött céljaikat. Te vajon köztük vagy?

Bridget Jones naplója

Fotó: Miramax / Universal / Collection ChristopheL via AFP

Szűz

A Szűz jegyűeknek mindig, mindenre van tervük (amiket valószínűleg egy színkódolt irattartóban rendszereznek). Ebbe pedig nagy eséllyel az is beletartozik, hogyan tudják biztosan betartani az újévi fogadalmukat, napra leosztott feladatlistával. Ha nem Szűz jegyűként küzdesz azzal, hogy megmaradj az újévkor kijelölt úton, inkább ne e csillagjegy szülöttjének panaszkodj: kritikus természetétől maximum csak egy kis szigorú szeretetre számíthatsz, amivel visszaterel a pályára. Amiről ő természetesen egy percre sem tért le.

Bak

Hosszú és rövid távú tervek tömegét fogja felsorolni neked a Bak jegyben született barátod. Nem csak szilveszter után. A fogadalmakat viszont jó lehetőségnek tartja új célok kitűzésére. Ezért legyen szó akár kisebb elhatározásról, mint hogy több zöldséget eszik vagy több időt tölt a szabadban, esetleg nagyobb projektekről, mint hogy elsajátít egy új tudást, kidolgozott elképzeléssel vág bele. Fegyelmezett, szabálykövető jegy a Bak, így nem mond le egykönnyen az ambíciói eléréséről.

Kos

Bár az előző két csillagjegy szigorú tervekkel vágott neki az újévnek, a Kos nem. Egy impulzív jegyről beszélünk, aki simán belevág olyan újdonságokba, amiket a kezdet kezdetén még nem tudja, hogyan fog elérni. Csakhogy a versenyszelleme olyan erős motivációt nyújt a számára, amivel mindig megugorja a(z általa) magasra helyezett lécet. A magabiztos Kos nem fél a kihívásoktól, a bukás pedig nem opció. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top