nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek minden a család

Csillagjegyek, akiknek minden a család

A következő csillagjegyek életének középpontjában a család áll.

Bika

Egyike azoknak a csillagjegyeknek, akik minden körülmények között a családot választják a barátok helyett. Nincs más opció. Tudja, hogy mindig támaszkodhat a családjára, mert szerettei mindig ott lesznek neki, akármit is hoz az élet. Aki igazán közel áll a szívéhez, függetlenül, hogy ő barát vagy szerelem, mégis befogadja a családba és családtagként kezeli őt. A Bika mindenkor hosszú távban gondolkodik, legyen szó barátokról vagy párkapcsolatról.

Család és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Rák

Otthona és családja mindig közel áll a szívéhez. Legyenek ők a szülei vagy már a társa és a gyerekei, sosem feledkezik meg róluk, a szívében ők mindenkor az első helyen állnak. Az sem számít, hova sodorja őt az élet, hiszen mindvégig szoros kapcsolatban áll a családjával. A Rák gondoskodó személyisége alapvetően is a családjára, a szeretteire irányul, számára a család mindenek előtt és felett áll, és ezen soha nem változtathat senki és semmi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top