nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon nyughatatlanok

Ezek a csillagjegyek nagyon nyughatatlanok

Állandóan rezegnek, mindig mennének, ami miatt nem egyszerű velük egy párkapcsolatban.

Nyilas

Nincs még egy csillagjegy, mely annyira rajongana az utazásért, mint a Nyilas. És nincs még egy csillagjegy, mely annyira rosszul viselnél az otthoni bezártságot, mint ő. Őt a felfedezés, az újdonság, a kaland élteti. A lelke szabadon szárnyal, mint a szél, önállóságra, függetlenségre vágyik. Képtelen korlátok között élni, akkor a legboldogabb, ha a sorsát maga irányíthatja. Izgalmakat, kihívást, kockázatot keres a mindennapokban is, az unalom, az egyhangúság, a kiszámítható élet lehangolja, egykedvűvé teszi.

Csillagjegyek, akik nyughatatlanok

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos küldetése pedig, hogy minél több ismeretet gyűjtsön, minél több dologban próbálhassa ki magát, a bátorságát. Ha megpróbálod visszafogni, visszatartani, könnyen elveszíti a lelkesedését, csalódott, kiábrándult és nagyon szomorú lesz. Ahhoz hogy valóban önmaga lehessen, szüksége van a kihívásra, a versenyzésre, a kockázatokra, az adrenalinra. És ő sosem fél kipróbálni magát, sosem vár a lehetőségekre, inkább elébe megy azoknak.

Vízöntő

A Vízöntő fejben folyamatosan úton van, folyamatosan az a kép lebeg a szeme előtt, hogyan lehetne még jobb ember, és hogyan tehetné élhetőbb hellyé a világot. Amikor utazik, nem vakációzni indul, inkább a lelkét keresi, valódi élményekre, feltöltődésre vágyik. Az érzés pedig gyakran elönti, mert a négy fal között gyorsan elunja magát. Nagyon nyughatatlan lélek, aki feladatának érzi, hogy felfedezze a világot, és megmentse azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top