nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem bírnak leállni

Ezek a csillagjegyek nem bírnak leállni

Nem bírnak leállni, állandó mozgásban vannak, állandóan csinálnak valamit.

Vízöntő

A Vízöntők folyamatosan új ötletekkel és új módszerekkel állnak elő, sőt általában több projektjük zajlik egyszerre. Tisztában vannak azzal, hogy különlegesek, és nem szeretik, ha szabályok szorítják őket. Ha hagyjuk a Vízöntőket érvényesülni, azzal mindenki nyer. Nem növeli viszont a kreativitásukat, ha nem változtathatnak, nem engedjük őket kalandozni. A Vízöntőknek szükségük van a napi rutin megtörésére, különben nem boldogulnak. Ők sosem állnak meg, mindig hajtanak, új terveket szőnek, és rettenetesen kreatívak.

CSillagjegyek, akik nyughatatlanok

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikreknek mély gondolataik vannak, és sokat gondolkodnak az életükről. Ritkábban csinálnak dolgokat vagy keverednek bármibe, vannak, akik ezt megteszik helyettük. Az Ikrek élvezik az élet szépségeit, és ez a hozzáállás teszi őket folyamatosan éhessé az újra. Semmit nem akarnak elmulasztani, és remélik, hogy ha életük végén visszatekintenek, a kalandokról és kapcsolatokról lesz egy hosszú listájuk, nem pedig csupa unalmas dologról. Pont ezért egy percre sem állnak le, folyamatos mozgásban vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top