nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Az újhold új látásmódot hozhat – Heti holdhoroszkóp 2024. február 7–13.

A héten ránk köszöntő újhold olyan új megoldásokat sugallhat, melyekre eddig nem is gondoltunk…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 7.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Hamarosan érkezik az újhold, de addig is remek lehetőség kínálkozik arra, hogy a fogyó Hold erejével megszabaduljunk mindentől, ami nem kívánatos számunkra. Nemcsak takarításra, selejtezésre, lomtalanításra remek ez a nap, de akár egy jó kis arcradírt is tervezz be.

CSÜTÖRTÖK – február 8.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 14:59-től Vízöntő

Ha arctisztításra mennél kozmetikusodhoz, a ma délelőtt tökéletes időpont erre. Gondold végig pénzügyeidet vagy bármilyen ingósággal kapcsolatos ügyedet és amit csak lehet, zárj le vagy legalábbis törekedj – amennyire tőled függ – valamilyen részeredmény elérésére.

PÉNTEK – február 9.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma ne feledkezz meg a szellőztetésről, engedd be a friss, tavaszi leheletet hozó légáramokat lakásodba vagy munkahelyedre. Ha teheted, a fejedet is jól szellőztesd ki. Szükség is lehet rá, hogy könnyebben rád találjanak az újító, akár forradalmi gondolatok és ötletek.

SZOMBAT – február 10.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Vízöntő, 14:44-től Halak

A mai újhold felerősítheti megérzéseidet, melyek ráadásul olyan megoldások felé vezethetnek, melyek eddig fel sem merültek gondolataidban. Ne félj lépni ezek felé, ha nem is ugrasz azonnal fejest, a tágabb világkép segíthet jobban rálátni egy adott problémára vagy helyzetre.

Semmiképp ne rettenj meg a változástól, bár lehet, hogy most még félelmetesnek tűnik. Idővel hozzászoksz és lehet, hogy elemi erővel hoz frissességet életedbe. Önbizalmadra is jótékonyan hathat ez az időszak. Biztos akad valami, amiért ma is büszke lehetsz magadra!

Vízöntő hölgy

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – február 11.

A Hold: nő
Jegy: Halak

Hagyatkozz bátran intuíciódra, különösen akkor, ha valamilyen bonyolult kapcsolat alakulásáról vagy akár egy számodra fontos döntés meghozataláról van szó. Bár vasárnap van, de valamilyen vizes házimunkát jó lenne beiktatni. Képviseld ma a saját érdekeidet is, találjatok olyan középutat, ami mindenkinek jó, nem kell mártírnak lenned.

HÉTFŐ – február 12.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 14:26-tól Kos

Most úgy vesd bele magad a hétfőbe és az előtted álló egész hétbe, hogy kicsit háttérbe szorítod racionális énedet és inkább megérzéseidre támaszkodsz, mint a hideg és érzéketlen értelemre. Ha így megtalálod a legjobbnak vélt irányt, délután már vehemensen bele is vetheted magad az utazásba.

KEDD – február 13.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Most minden alakulhat, pezseghet, sőt forronghat körülötted. Ha úgy érzed, hogy ez téged is felpezsdít, sőt, kirobbant a tél végi letargiából, akkor hajrá, ez a te lehetőséged. De megszakadni azért nem kell… Az elmúlt héten bevezetett újdonságoknak most nagy energiát adhatsz, hogy tényleg elinduljanak a megvalósulás útján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top