nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek angyali erővel átitatva – Heti angyalhoroszkóp 2024. február 6–12.

Hó nélkül is varázsolhatsz magadnak angyalszárnyakat, benned van a kiapadhatatlan erőforrás ehhez.

Az angyalok szerint képes leszel megugrani a hét kihívásait. Mire ügyeljünk az angyalhoroszkóp tanácsa szerint?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy merd megfogalmazni, akár csak körülírni érzéseidet. Nem mindig segít a hideg és józan ész, különösen, ha mindent átható, felforgató érzelmek uralkodnak el rajtad. Angyali szavakkal fogalmazd meg legszebb érzelmeidet!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy egy átlagos hétköznapon is elérheted a harmóniát, ráadásul még angyali erő sem kell hozzá. Megvan benned az igény rá, és a képesség is, hogy létrehozd nemcsak magadban, hanem magad körül is. Ne bánkódj, ha még nem tökéletes ez az állapot, kis lépésekben juthatsz el hozzá.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy sose feledkezz meg a gondos tervezésről. Nagyon nehéz pusztán gondolatban megfogni a célhoz vezető utat, találj valamilyen leképezési módot, jegyzetelj, rajzolj, bármilyen forma jó, ami kézre áll neked, de legyen megfogható.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges érzékenységednek két arca is lehet. Az egyik, ami megalapozza empátiádat, a másik viszont sajnos, fájdalmat okozhat, mert túlérzékenyé tesz. Acélozd meg lelkedet a bántó hatások ellen!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy előtted ugyanúgy fejlődési út áll, mint minden ember előtt. Bárhol is tartunk utunkon, engedd meg másoknak és magadnak is a hibázás lehetőségét, légy elnézőbb!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy amennyire csak képes vagy rá, a héten engedd el az aggodalmakat. Aggódni bármikor, szinte bármin lehet, de ez rengeteg olyan lelkierőt elvesz tőled, amit céljaidra is fordíthatnál és sokkal hatékonyabb lennél.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz magadban és bízz szeretteidben is. Ha kérdéseid merülnek fel, légy türelmes, lehet, hogy várni kell a jó válaszra. Az viszont bárhonnan érkezhet, szemfülesnek kell lenned.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen csalódás ért is eddig, mély erőforrásaid vannak, melyekből meríthetsz a legnehezebb napjaidon is. Közelítsd meg a dolgokat a humoros oldalukról!

Nő angyalszárnyakon a hóban

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ne keseredj el, ha év elején óriási lelkesedéssel és vehemenciával vetetted bele magad valamibe, de azóta talán kicsit ellaposodott a dolog. Van egy lüktetése, ritmusa a folyamatoknak, próbálj erre ráérezni és együtt lüktetve haladni előre.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, túl nagy fába vágtad a fejszédet, nem szégyen ezt bevallani és nem erőltetni mindenáron a dolgot. Nem kell elengedned a célodat, de inkább falatonként fogyaszd el, hogy ne ülje meg a gyomrodat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a te időd, kiteljesedhetnek az erőid. Arra viszont vigyázni kéne, hogy nagy lelkesedésed nehogy oda vezessen, hogy szétforgácsolódnak energiáid. Inkább egyszerre egy dologra fókuszálj, mindent bele!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy egészen különleges képességeid vannak. Jó lenne ezeket megmutatni a világnak, biztos vannak erre jól bevált módszereid, de most kísérletezhetnél egy újabbal. Cseréld szeretetre elvárásaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top