nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek problémákkal teli lesz a hét

Csillagjegyek, akiknek problémákkal teli lesz a hét

A következő csillagjegyeknek nem alakul túl jó a hete.

Halak

A legfontosabb, hogy figyelj a megérzéseidre. De sok esetben nem nagyon hallgatsz rá, és ez okozza a veszted. Belefutsz elég nagy hibákba, amiket csak problémákat szül. Nagyon szét fogsz folyni a héten, engeded, hogy a káosz eluralkodjon az életed felett. A baj az, hogy egyelőre a kiutat sem fogod megtalálni. Legalábbis nem ezen a héten.

Csillagjegyek akiknek nehéz hete lesz

Fotó: Unsplash

Vízöntő

Szorongó leszel ezen a héten. Tele vagy problémákkal, amiknek egy nagy részét meg sem tudod oldani, és ez nagyon zavar. Ne félj segítséget kérni! Egyáltalán nem szégyen. Ha többen vagytok egy adott problémára, akkor könnyebben megtudjátok oldani. A barátok, család egészen biztos, hogy a segítségedre siet. 

Bika

Minden, amit el akarsz kerülni, egyre erőteljesebben kerül eléd, így a problémák is. Kicsit el is süllyedsz most a gondokkal együtt, és nincs senki, aki kirántson. Mind a magánéletben, mind a munkahelyen, mind pedig a lelkedben óriási vihar tombol. Nem tudsz most észszerűen gondolkodni sem, mert a problémáktól nem látsz megoldást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top