nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi zsenik

Ezek a csillagjegyek rettentő intelligensek

A horoszkóp szerint ők a legintelligensebbek.

Bak

A Bak folyamatosan az újabb információk után kutat, mindenről tudni szeretne, mert tájékozott akar lenni. Nagyon szeret olvasni az interneten, de a könyveket is szórakoztatónak tartja. Szivacsként szívja magába a tudást, őt bármiről lehet kérdezni, mindenre tudja a választ. Barátainak szerencséje van vele, mert ha adott helyzetben nem találják a választ, a Bak nagyon gyorsan átlátja a helyzetet.

Csillagjegyek és az intelligencia

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő egészen más szemmel tekint a világra, mint a többi csillagjegy. Másként, különleges és zseniális módon látja a világ összefüggéseit. Elképesztően okos és intelligens, a problémamegoldó képessége elsőrangú, kiváló tanácsokat ad a barátoknak, az ismerősöknek. Tudásszomjának köszönhetően folyton kutat és keres, tanul és fejlődik azokban a témákban, amelyek különösen érdeklik.

Szűz

A Szűz maximalista típus. Képes elmélyedni a feladatokban, és a legapróbb részletre is figyel. Mindent észrevesz, és mindent képes teljes egészében látni. Nagyon logikusan, összeszedetten gondolkodik. Pontosan ezért nagyszerű munkaerő, kiváló barát. A Szűzre tényleg mindig, minden körülmény között lehet számítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top