nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nem jó együtt élni

Csillagjegyek, akikkel nem jó együtt élni

Vannak csillagjegyek, akik egyáltalán nem hajlandóak mással együtt élni.

Nyilas

A Nyilas szeret mindent felezni a számláktól kezdve a lakbéren át az ételre költött pénzig. Látszólag igazságos, de valójában mindig vár valami pluszt a másiktól, amit, ha nem kap meg, akkor ő maga vesz el. Úgy gondolja, ő az úr a háznál, és a másik, adott esetben lakótárs személyes dolgai felett is ő rendelkezik. Pedig ez nem így van…

Csillagjegyek, akik szörnyű lakótársak

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók gyakran lusták, ami a házimunkát illeti. Mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül elnézik, ahogy a lakótársak/párjuk takarít, mos, főz. Sokszor, amikor rajtuk van a sor, direkt elmulasztják a teendőiket, így, végül a másik lesz kénytelen elvégezni a munkát. Borzalmas lakótársak!

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha kényeztetik, ha különleges bánásmódban részesül, így azt sem bánja, ha neki semmit nem kell otthon csinálnia! Kifejezetten igényli, hogy az, akivel együtt él, kitüntetett figyelemmel legyen az ő igényeire, és megtegyen azért mindent, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhesse az életét. Őt azonban nem érdekli a másik, csak a saját igényei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top