nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel lehetetlenség együtt élni

Csillagjegyek, akikkel lehetetlenség együtt élni

Ők azok, akik nem hajlandóak kompromisszumokat kötni.

Skorpió

A Skorpiók nagyon lusták tudnak lenni, ami a házimunkát illeti. Simán elnézik, ahogy a lakótársuk takarít, mos, főz, amíg ők a kanapén néznek egy jó filmet. Sokszor, amikor rajtuk van a sor, direkt elmulasztják a teendőiket, így végül a másik lesz kénytelen elvégezni a munkát. Nagyon dühítő tud lenni ez a hozzáállásuk.

Csillagjegyek, akikkel nehéz az együttélés

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha kényeztetik, ha különleges bánásmódban részesül, így azt sem bánja, ha neki semmit nem kell otthon csinálnia! Kifejezetten igényli, hogy az, akivel együtt él, kitüntetett figyelemmel legyen az ő igényeire, és megtegyen azért mindent, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhesse az életét, azaz kicsit elvárja, hogy kiszolgálják.

Kos

Együtt élni valakivel gyakran azt jelenti, hogy segítő kezet nyújtunk, és megosztjuk a feladatokat. A Kos azonban a minimumra törekszik ebben. A Kos számára az a lényeg, hogy profitáljon a helyzetből, tehát ő az utolsó, aki valamit is arrébb tesz. Nem a legjobb társ az együttéléshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top