nlc.hu
Horoszkóp
Ezekkel a csillagjegyekkel képtelenség együtt élni

Ezekkel a csillagjegyekkel képtelenség együtt élni

Vannak csillagjegyek, akikkel tényleg képtelenség együttélni.

Nyilas

A Nyilas látszólag igazságosan oszt el mindent, az anyagiakat és a házimunkát is egy közös lakás terén, de valójában mindig vár valami pluszt a másiktól, amit, ha nem kap meg, akkor ő maga vesz el. Mindezt igyekszik úgy csinálni, hogy még véletlen se tűnjön fel. Ez nem túl szimpatikus dolog, hiszen úgy gondolja, hogy minden közös, de ez egyáltalán nem így van.

Ezekkel a csillagjegyekkel képtelenség együtt élni

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán elvárja, hogy az, akivel együtt él, kitüntetett figyelemmel legyen az ő igényeire, és megtegyen azért mindent, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhesse az életét. Nem foglalkozik azzal, hogy akivel együtt él, annak is ugyanolyan jogai vannak, akárcsak neki. Ő úgy gondolja, mindig ő a főnök.

Kos

Együtt élni valakivel gyakran azt jelenti, hogy segítő kezet nyújtunk, és megosztjuk a feladatokat. A Kos azonban a minimumra törekszik ebben a helyzetben. A Kos számára az a lényeg, hogy profitáljon a helyzetből, más nem is számít neki. Nem nagyon foglalkozik azzal, akivel épp együttél.

<

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top