nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket kikészít tavaszi fáradtság

Csillagjegyek, akiket kikészít a tavaszi fáradtság

A tavaszi fáradtság mindenkit érinthet, de ezek a csillagjegyek különösen megszenvedik.

Kos

Régi titkok, kapott és adott sértések rágnak belülről, ami nagyon fáraszt és rányomja a bélyegét a mindennapokra. Ideje elengedni vagy valóban feldolgozni ezeket az emlékeket!  Óriási megkönnyebbülés lesz túllépni ezeken a terheken, a környezeted is érzékelni fogja a változást. Ez nagy munka, és a tavaszi fáradtságod mutatja is, mekkora.

Tavaszi fáradtság és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Erősnek, megtörhetetlennek mutatod magad, így sokszor elfojtod a problémáidat, ne látszódjon rajtad a gyötrődés. Óriási terheket viselsz magadon, ne csodálkozz, hogy állandóan fáradtságot érzel. Határozd el magad, és használd a tavaszt ezeknek a gátaknak az elsöprésére.

Nyilas

A tavaszi nagytakarítás nálad nem csak a látványról szól, ez egy lelki folyamat számodra. Akkor érzed magad szabadnak, ha a felesleges holmiktól is megszabadulsz. Kezdd el leragasztott dobozokkal, amikben évek óta nem látott lom lapul. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbülsz, felszabadulsz és napról napra egyre több energiád lesz a mindennapokban. Számolj le a lelki gondokkal és a tavaszi fáradtsággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top