nlc.hu
Horoszkóp

Turbózd fel az energiádat, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas vagy

A pörgős tűz jegyeket is érinti a tavaszi fáradtság

A tavaszi fáradtságnak lelki okai is lehetnek. Érdemes ezzel kezdeni a vizsgálódást, majd ráerősíteni tápláló, vitamindús étkezéssel, és sok-sok mozgással.

A szenvedélyes, pörgős tűz elemű csillagjegyekről azt gondolhatnánk, soha nem merülnek ki. De a tavaszi fáradtság mindenkit érinthet, és ez kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tartsunk. Vajon a magunkkal cipelt lelki terhek, vagy a nem megfelelő életmód okozza? A három tüzes jegy így vágjon bele.

túrázó nő hegyekben virágkoszorúval

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Régi titkok, kapott, és adott sértések rágnak belülről, és már észre sem veszed. Ideje elengedni vagy valóban feldolgozni ezeket az emlékeket! Valójában már elkezdted ezt a munkát, már csak be kell fejezned. Az ébredő természet ereje segíteni fog, hogy jobb önmagad lehess. Sétálj egy parkban, járd az erdőt, fuss vízparton! Óriási megkönnyebbülés lesz túllépni ezeken a terheken, a környezeted is érzékelni fogja a változást.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Erősnek, megtörhetetlennek mutatod magad, így sokszor elfojtod a problémáidat, ne látszódjon rajtad a gyötrődés. Sokan nem is sejtik, milyen terheket cipelsz. Hatalmas szíved van, de a sok elásott probléma megakadályozza, hogy közel kerülj egyes emberekhez. Határozd el magad, és használd a tavaszt ezeknek a gátaknak az elsöprésére. Kezdj meditálni, és keress fel valakit, akinek kiöntheted a szívedet. Családi-, baráti- és párkapcsolatodra is jó hatással lesz. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tavaszi nagytakarítás nálad nem csak a látványról szól, ez egy lelki folyamat számodra. Akkor érzed magad szabadnak, ha a felesleges holmiktól is megszabadulsz. Kezdd el leragasztott dobozokkal, amikben évek óta nem látott lom lapul. Ami használható, ajándékozd el, a szemét menjen a kukába. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbülsz. Majd jöhet a takarítás. Az üde és átlátható térben könnyű lesz relaxálnod is! Ünnepeld magad illatos fürdővel, tisztító arcpakolással.

(The Bustle

Ez is érdekelhet nő sárga virágok közt fekszik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top