nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek rengeteg ellensége van

Csillagjegyek, akiknek rengeteg ellensége van

Nagyon könnyen szereznek maguknak ellenségeket.

Ikrek

Ikrekként hatalmas a kíváncsiságod és az információéhséged, emiatt előfordulhat, hogy csak felszínesen figyelsz a másik érzelemvilágára, ami miatt könnyen megorrolnak rád. Ráadásul van egy olyan tulajdonságod is, hogy szeretsz nagyot mondani és mások titkait is kifecseged. Két dolog segíthet, hogy ne gyarapítsd az ellenségeid sorát. Próbálj meg leszokni arról, hogy mások féltve őrzött titkait kifecseged!

Csillagjegyek, akiknek sok az ellensége

Fotó: Getty Images

Skorpió

Skorpióként hatalmas magasságokat és mélységeket élsz meg, amikor az utóbbi történik, akkor hajlamos vagy ezért másokat hibáztatni, és ilyenkor nagyon antipatikussá válsz. Amit tehetsz, az az, hogy emlékezteted magad, nem minden dolog ellened irányul, de a viselkedéseddel sok ellenséget szerezhetsz!

Halak

Sokszor nyers modorod, amit nem mindig díjaz a környezeted. Mindezt te talán észre sem veszed, mert abszolút nincs benned rossz szándék, de könnyen megbántasz másokat. Érdemes néha átgondolni a dolgokat más szemszögéből is, ellenkező esetben ne csodálkozz, hogy mindenhol ellenség vesz körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top