nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A Hold támogat a mindennapokban – Heti holdhoroszkóp 2024. február 28. – március 5.

Vannak dolgok, melyeket pont a fogyó Hold hatása támogat, ezért érdemes eszerint időzítenünk mindennapos tevékenységeinket.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 28.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Az arany középútra érdemes ma törekedned mindenben, kapcsolataidban pedig békés megoldásokat keress! Abból fogod tudni, hogy sikerült, hogy harmonikusnak találod a kialakult állapotot és remélhetőleg a másik érintett is így érez. Ne félj egyeztetni, közeledni, megnyílni a másik előtt.

CSÜTÖRTÖK – február 29.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 04:08-tól Skorpió

Veheted úgy, mintha ma egy napot kaptál volna ajándékba, vajon mire fogod fordítani? Ha az egésszel nem is rendelkezel szabadon, legalább egy kis időt különíts el arra, hogy valami különleges dolgot tegyél, vagy akár egészen egyszerűt is, aminek most megadod a módját és idejét.

PÉNTEK – március 1.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Érzelmek áradatára számíthatsz, akár egészen mélyről jövő érzésekre is. Légy óvatos, nehogy a szinte a semmiből feltörő harciassággal megbánts másokat. Ma vizes jegyben jár a Hold, így jó alkalom mindenféle vizes tevékenységre. Érdemes mára időzítened a nagymosást.

SZOMBAT – március 2.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 14:57-től Nyilas

Ha tegnap nem fért bele, még ma délelőtt szánj időt szobanövényeid locsolására. A délután pedig a pörgésé, aktivitásé, tervezz mozgalmas programot, akár egyedül, akár társaságban. Érdemes délutánra időzítened a heti mozgásodat, legyen szó bármilyen mozgásformáról.

VASÁRNAP – március 3.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Igazi pörgős napra számíthatsz, hidd el, aktívan is kipihenheted az elmúlt hét fáradtságát, sőt, lehet, hogy a fejedet is jobban kikapcsolja, ha beleveted magad valami szorgoskodásba. Lehet ez bármi, amit egyébként is szeretsz csinálni, de most igazán merülj el benne, szabadon és teljes szívedből.

Hold hímzés

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – március 4.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 22:15-től Bak

Még ma is az aktivitásé lehet a főszerep, ami különösen jól jöhet, ha szeretnéd nagy energiákkal elindítani ezt az időszakot. Ha sikerül jól felvenni a ritmust, ez az impulzus átível majd az egész heteden és jólesően érezni fogod a hosszabb távú hatását is.

KEDD – március 5.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Érdemes ma gondosan ránézned aktuális pénzügyeidre, különös tekintettel arra, hogy hol tudnál valamin spórolni. A takarékoskodás akkor is eredményre vezet hosszú távon, ha ma csak egy egészen apró lehetőséget találsz a megtakarításra. A bőrtisztítást, bőrradírt is érdemes mára időzíteni, ha tartós eredményt szeretnél elérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top