nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Kulcsot adnak kezedbe az angyalok – Heti angyalhoroszkóp 2024. február 27. – március 4.

Az angyalok aranykulcsocskát nyújthatnak feléd, mely kiutat biztosít egy nehéz helyzetből.

Az angyalok szerint akár már nálad is lehet a megoldás kulcsa. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bármire képes leszel, ha egy jó ügyért harcolsz. Nem kell büntetned magad azért, mert az elképzeléseidhez képest lassabban haladsz. Az sem baj, ha tartasz egy kis szünetet és rendezed lezáratlan ügyeidet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy jobban kellene bíznod saját erődben és képességeidben. A kulcs már ott van a kezedben, csak el kell hinned, hogy képes vagy használni. Így most akár kockázatosabb dolgokba is belevághatsz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy fontos tisztán látnod, most mi a következő fontos lépés életedben. Vedd takarékra kicsit a fantáziádat és lásd reálisan helyzetedet, ha kell, ehhez segítséget is kérhetsz valakitől, akiben megbízol.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan lehetőségeket is megláthatsz, amiket más nem, különleges megérzéseid kulcsként nyitják ki előtted a zárt ajtókat is. Oszd meg ötleteidet másokkal.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár született vezető vagy és általában kiindulhatsz abból, hogy egy nehézséget képes vagy egyedül is megoldani, adódhat más helyzet. Most az lehet a kulcs, hogy tudsz segítséget, akár csak támogatást kérni mástól.

Égi kulcsért nyúló tenyér

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy gyakorlatias látásmódod szinte mindig kivezet a bajból, különösen, ha tágabb cselekvési teret engedélyezel magadnak. Az extrém megoldás is lehet jó, az is, ami nincs benne eddigi tárházadban.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most az lehet a kulcs, ha mersz lázadni a megszokott formák ellen. Ez segít abban is, hogy tágítsd korlátaidat és ne maradj meg az elvárások szigorú keretei között.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy adj nagyobb teret kapcsolataidnak, engedd a másik felet jobban érvényre jutni. Lehet, hogy ehhez szélesítened kell saját korlátaidat is és beengedni életedbe eddig szokatlan dolgokat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a kulcs a kezedben most akadályt nem ismerő elszántságod lehet és az a lángoló motiváció, ami kitartóan repít célod felé. Akár még másokat is magaddal ragadhatsz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem számít hibának, ha kitörsz a rád jellemző mintákból és úgy reagálsz, ahogy egyébként nem szoktál. Kétségkívül meglepheted ezzel környezetedet, de ez pozitív csalódás is lehet…

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd észre a helyzetek vicces, humoros oldalát, mert ez szinte mindig kulcs lesz a feszültség feloldásában. Ugyanakkor ne engedd, hogy instabillá váljanak a dolgok körülötted, keresd a szilárd pontokat magadban és magad körül is.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne vessz el az apró részletekben, próbáld látni a nagy egészet és teljességet. Persze ez nem kulcs mindenhez, adódhatnak nehéz pillanatok, ezekben teret adhatnál az őszinte egyeztetésnek és megbeszélésnek, ami angyali erővel húzhat ki a bajból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top