nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek a március bomba hónap lesz

Csillagjegyek, akiknek a március bomba hónap lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon jól alakul a márciusa.

Kos

Valóban lesz mit ünnepelned márciusban, hiszen új időszámítás indul az életedben, a hosszú telet követően az öröm és a lelkesedés tölti meg a szíved. Ez az időszak tökéletes, hogy újratervezz és elindítsd a legfontosabb terveidet. Legyél azért körültekintő, és ne dönts hirtelen, mert a káosz lehetősége is ott lebeg a fejed fölött. Ha nem veszíted el a fejed, akkor összességében, nincs okod aggódni, nagyszerű hetek várnak rád.

Március és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bika

Nincs mitől aggódnod, ugyanis nagy változások jönnek, és ezeket a változásokat élvezni fogod, szóval ne ragaszkodj semmihez és senkihez. Egészen más szabadságot élhetsz meg, mint korábban bármikor. Mindent elengedhetsz végre, amire már nincs szükséged. Bízz magadban, bízz a lehetőségekben, és akkor minden a lehető legjobban alakul majd.

Bak

Némi ízelítőt kapsz a jövő évi kilátásokkal kapcsolatosan. Izgalmas és érezhető változásokat hoz a március. Szóval, bármit is szeretnél megvalósítani, ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál. Meglepő fordulatokban bőven lesz részed, legyél nyitott, és fogadd el, amit az univerzum felkínál neked. Ez lesz a te hónapod, Kedves Bak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top