nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik láthatatlanok akarnak lenni

Csillagjegyek, akik láthatatlanok akarnak lenni

Nem szeretik a feltűnést, csak szeretnének beilleszkedni.

Mérleg

 A Mérleg szinte kétségbeesetten szeretne beilleszkedni a társaságokba, aminek egyik módját a konfliktuskerülésben látja. Mindig, mindenkinek igazat ad, próbálja magát a legjobb színben feltüntetni, hogy gyorsan befogadják. Bár van véleménye, inkább megtartja saját magának. Nagyon simulékony, nem szereti a feltűnést, ő elvan a háttérben.

Csillagjegyek, akik nagyon félénkek

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak folyton elnézést kér, a sajnálatát fejezi ki néha még olyasmiért is, amit el sem követett, vagy ami valójában mások hibája. Nagyon szeretné elfogadtatni magát, aztán amikor rájön, hogy mégsem illik bele a kiszemelt közegbe vagy szituációba, hajlamos saját magát hibáztatni, és még azért is bocsánatot kér. Nem a legjobb taktika, mert ezzel csak sajnálatot vált ki az emberekből.

Szűz

Amikor a Szűz a társaságba való beilleszkedésre összpontosít, mindenre azt mondja, hogy „igen”, még akkor is, ha valójában nem szeretne igent mondani. Teljesen eldobja az elveit, és csak az a fontos számára, hogy az adott csoport befogadja, ahol háttérbe szorulva hallgathatja a többieket. Olyan, mintha nem érezné elég méltónak, érdemesnek magát a többiek barátságára. Gőzerővel tesz azért, hogy elfogadják és megszeressék őt a többiek, ezért szinte minden kívánságot teljesít, mindenkinek segít, ilyenkor hajlamos a saját igényeit félretenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top