nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre nehéz hetek várnak

Csillagjegyek, akikre nehéz hetek várnak

Csillagjegyek, akiknek nagyon nehéz lesz a következő időszak!

Oroszlán

Az Oroszlánok telis-tele vannak belső feszültséggel, problémákkal. Anyagilag sem állnak a helyzet magaslatán, ami tovább nyomatja őket. Nehéz időszak vár rájuk, mert a megoldást sem találják, és most a család, barátok sem tudnak rajtuk segíteni. Kitartás, előbb-utóbb meglesz a megoldás!

Csillagjegyek nehéz időszaka

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas nagyon kemény időszaknak néz elébe. Nagyon lefárasztja a következő periódus, amiben egyáltalán nem találja magát vagy a helyét. Otthon sem találja a közös hangot a családdal, ami ugyancsak megviseli. Amit tehet, hogy leül, és megbeszéli a többiekkel, mi a probléma. Mást egyelőre nem tehet.

Ikrek

Az Ikrek könnyedén úgy érezhetik, hogy nincs tovább. Megrekedtek, kifogytak az ötletekből, motiválatlanok. Nincs kedvük még a munkájukat sem elvégezni. Ez egy kis tavaszi depresszió! Érdemes gyorsan felismerni, és tenni ellene, hogy a következő időszakban ne járják meg a poklot is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top