nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon igénylik a törődést

Ezek a csillagjegyek nagyon igénylik a törődést

Nekik az érintés a szeretetnyelvük.

Bika

A Bikák imádják, ha szeretgetik őket. A lehető legromantikusabb dolognak találják, ha odabújhatnak valakihez. Az ilyesfajta fizikai kontaktus a jegy szülötteinek első számú szeretetnyelve, nem csupán a párkapcsolatban, de a családi és baráti kapcsolataikban is jelen van. Így érzik igazán szeretve magukat.

CSillagjegyek és az érintés

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok legalább annyira szeretnek adni, mint kapni. A hozzájuk közel álló emberekkel még beszélgetni is jobban szeretnek úgy, ha közben fizikailag is érintkezhetnek velük, hozzájuk bújhatnak vagy csak egyszerűen megérinthetik őket. Ilyenkor érzik magukat a legnyitottabbnak.

Halak

A Halak nagyon nehezen nyílnak meg mások előtt, azonban akit a bizalmukba fogadnak, azzal szeretnek fizikailag is minél jobban közelebb kerülni, fizikai kontaktot kialakítani. Számukra ez biztonságérzetet és egyben megerősítést is nyújt, amire érzékeny természetüknél fogva folyamatosan szükségük van. Az érintés náluk egy pozitív visszacsatolás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top