nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Ezüst holderő támogat – Heti holdhoroszkóp 2024. március 27. – április 2.

A fogyó Hold segíti a húsvét előtti tisztítókúrát, méregtelenítést vagy akár böjtölést.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 27.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 10:04-től Skorpió

Bár a hétfői telihold feszültsége már halványulóban van, a mai nap mégis hozhat érzelmi túltelítettséget. Számolj el háromig, mielőtt reagálsz… A mai holdállás segíti a takarítást, tisztítást, időzítsd mára vagy holnapra a húsvét előtti nagymosást. A nagytakarításra is rendkívül kedvező most az idő, kisebb energiabefektetéssel is nagyobb hatékonyságot érhetünk el.

CSÜTÖRTÖK – március 28.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

A mai holdállás kedvez a locsolásnak, legyen szó a kertről vagy szobanövényekről. Magadról se feledkezz meg, a nap folyamán kortyolj el néhány bögre jó kis tisztító gyógyteát. Próbálj ki méregtelenítő gyógykeveréket, ami üresen is kellemes, de ízlés szerint mézzel édesítheted. Remek alkalom ez szervezetünk megtisztítására. Akár pár napos kúra is jól jöhet ilyenkor, hogy kicsit fellélegezzenek szerveink.

PÉNTEK – március 29.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 20:53-tól Nyilas

A nagypénteki böjtöt a holdállás is segíti. De ha konkrétan nem is böjtölünk, már azzal jót teszünk emésztőrendszerünknek, ha ma semmiképp nem habzsolunk, és kerüljük a túl zsíros, nehéz ételeket, valamint a kellő mennyiségekre is ügyelünk…

SZOMBAT – március 30.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Kinyílhat a világ előttünk és örömmel vethetjük bele magunkat a felfedezésbe. Ma talán könnyebb lesz erőt vennünk a tavaszi fáradtságon és beleugrani bármilyen aktív tevékenységbe. A tavaszi kert várja a szorgos kezeket, de már egy tempós séta is alkalmas lehet arra, hogy jó irányba tereld energiáidat. Ha lehet, vond be szeretteidet, így máris családi vagy baráti programmá bővülhet a dolog.

Ezüst gömböt tartó nő

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – március 31.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

A mai nap igazán kedvez a nevetős, bulizós családi összejöveteleknek. Energikusan vetheted bele magad a vendéglátásba, a társasági életbe, a pezsgésbe. Emellett mindenféle aktív tevékenységre is jó lesz a mai nap, legyen szó kirándulásról vagy kedvenc sportodról vagy mozgásformádról.

HÉTFŐ – április 1.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 06:04-től Bak

Ügyelj rá, hogy a hosszú hétvégébe mindenféle típusú program beleférjen. Ha eddig pörögtél, akkor a mai nap legyen a megnyugvás és feltöltődés időszaka. Mi az a tevékenység, ami regenerál, ami újra feltölti kiapadt energiaraktáraidat? Ma mindenképp teremts erre lehetőséget magadnak, hidd el, ez bizonyosan nem lesz elpazarolt idő, mert busásan meghálálja magát.

KEDD – április 2.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Ma legtöbben újra belevetjük magunkat a munkába és számíthatunk is ebben támogató erőkre. Ragadjuk meg a jó energiákat, mert így könnyebb lesz a nemszeretem feladatokon is átküzdeni magunkat. Csak egy kicsit kell kitartani, amikor mélypontra érsz. Utána megint fordul a kocka, minden elvégzett feladat új és frissítő energiával tölt el, amit a következő akadály leküzdésére fordíthatsz.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek és a boldogság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top