nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek tavaszi ereje – Heti angyalhoroszkóp 2024. március 26. – április 1.

Az angyalok friss tavaszi energiával pezsdítik fel életünket, és a próbákon is segítenek.

Az angyalok szerint a tavasz előhozza belőlünk rejtett erőinket. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most különösen hálás lehetsz azért a tulajdonságodért, hogy általában mennyire vonzanak az újdonságok. Ha úgy érzed, hogy most időszerű, életed bármely területén sikerrel újíthatsz. Arra figyelj, hogy nagyszabású terveidet szabdald fel kisebb, beláthatóbb részekre.

Bika

Az angyalok azt üzenik, lehet, hogy most érdemes lenne belevetned magad a küzdelembe, és akkor sem kitérni, ha inkább lazsálnál és elbújnál a kihívások elől. De ne bánkódj a kimerítő feladatok miatt, ennél jobb esélyed most nem lesz arra, hogy új tapasztalatokat szerezz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a napokban különösen fontos lenne mozgékonyságodra, rugalmasságodra támaszkodni. Most még az sem feltétlenül baj, ha egyik újdonságról a másikra ugrasz, ha még az ismerkedés fázisában vagy. Azért érdemes már most gondolkodnod azon, hogy mi (ki) mellett lenne érdemes megállapodnod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy nem biztos, hogy el tudod kerülni a külső kritikát, ami a lelked mélyéig megsebezhet, nem is beszélve arról, ha valaki elutasítja közeledésedet. Bár nem könnyű, de igyekezz felülemelkedni ezen és nem merülni az elkeseredésbe. Lehet, hogy az egész nem is rád vonatkozik, csak a másik problémája vetül a helyzetre…

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ebben a tavaszi tüzes periódusban érdemes lenne minél nagyobb ívű, akár hosszú távra ívelő feladatot vállalnod, sőt, akár aktívan keresned. Minél szélesebb körű ez a tevékenység, annál nagyobb szelet tárulhat fel előtted egy eddig ismeretlen területből.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a tavaszi tüzes energia, illetve az előtted álló időszak kellő inspirációt nyújthat ahhoz, hogy gazdagítsd látásmódodat és tapasztalataidat. Az új élményekkel képzelőerőd is erősödhet, ami kreatívabbá tehet és új ötleteket kaphatsz a héten felmerülő akadályok megugrásához.

Tavaszi angyal hölgy szárnyakkal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a tavaszi friss erők olyan hirtelen változásokat is hozhatnak, melyek nemcsak meglepnek, de akár kibillentenek nehezen megszerzett egyensúlyi állapotodból. Ne rémülj meg, őrizd meg hidegvéredet, nem kell sem a körülményektől, sem másoktól függened.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár erős ösztönző energiákat kaphatsz ebben az időszakban, de ezzel együtt óvakodnod kéne a végletektől, mert bármely irányba tolódsz is el, az kizökkent az egyensúlyi helyzetedből. Átmenetileg ez inspiráló és előrevivő lehet, de hosszú távon igencsak fárasztó…

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy rázd meg magad, a tavaszi tűz segít megszabadulni bármely olyan helyzetből, amiről azt érzed, hogy megbéklyóz és a múlthoz láncol. Igazán csak te oldozhatod fel magad, az érzelmeid szintjén mindenképp.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy most sok váratlan helyzet adódhat, mégsem kell semmitől visszariadnod. Igazából megteheted, hogy előre elképzeled a különféle lehetőségeket és mindegyikre megoldást, lehetséges választ is próbálsz találni – így baj esetén mellényzsebből elő tudod húzni…

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan, akár súlyos döntésekre lehet szükséged, melyek meghatározhatják jövőbeli irányaidat. Összeütközésbe kerülhet szabadságvágyad a körülmények adta lehetőségekkel, légy türelemmel, míg jobbra fordul a helyzet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a tavaszi erők akár olyan helyzetbe is sodorhatnak, melyeket kellemetlennek élhetsz meg, különösen, ha nem számítottál rá. Néha kikerülhetetlenek ezek a csapdák, de ne aggódj, a megoldás kulcsa is ott lehet valahol, csak járj nyitott szemmel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top