nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem bírnak dönteni

Csillagjegyek, akik nem bírnak dönteni

Sosem tudják, hogyan vagy merre tovább, egyszerűen nem bírnak döntéseket hozni a következő csillagjegyek!

Rák

A Rák utálja cserben hagyni a barátait vagy a családját, de sok esetben, amikor választás elé kerül, nem tudja, hogy mi tévő legyen. Így rengeteg olyan dologba belemegy, amit valójában nem is szeretne, csak azért, mert attól tart, ha nem így tesz, elveszíti az adott ember barátságát vagy a családja támogatását. Mindent túlvariál, még a végleges döntését is képes egyik pillanatról a másikra megváltoztatni.

Csillagejgyek és a döntések

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg sokkal többször mond igent, mint ahányszor egészséges lenne. Inkább nem szállnak vitába, hanem csak igent mondanak mindenre. Ez nem a legjobb taktika a Mérlegektől, hiszen sok esetben nem hoznak racionális döntést, elbagatellizálják a kérdést.

Nyilas

A Nyilas legnagyobb dilemmája, hogy túl barátságos. Ő azonban nem a segítségnyújtásra nem tud nemet mondani, hanem szinte azonnal felfedi életének minden rázós mozzanatát új ismerősei előtt. Képtelen magában eldönteni, hogy melyek azok a témák, amelyek még megoszthatóak nagyobb társaságnak, és melyek azok, amik már sok emberre nem tartoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top