nlc.hu
Horoszkóp

Fontos döntések várnak ezekre a csillagjegyekre

Fontos döntések várnak ezekre a csillagjegyekre

Megterhelő hetük lesz a következő csillagjegyeknek.

Bika

Sok mindenen őrlődsz, sok dolog van a fejedben. Eddig is tudtad, hogy meg kell hoznod azokat a bizonyos döntéseket, csak eddig valamiért elódáztad. Ezen a héten azonban meg kell hoznod azokat a döntéseket, amiktől tartottál. Nem húzhatod tovább. Nagy a felelősség, és ezt tudod. Ezek az elhatározások mind a magánéleted, mind a munkád érintik. Ne torpanj meg: minél inkább ellenállsz, annál több problémád gyűlik össze!

Csillagjegyek és a hétkezdés

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Nem kellene most már magadba fojtani az érzelmeidet. Bármennyire is próbálod leplezni, belül egyre bizonytalanabbnak érzed magad. Igazság szerint semmi sem történik ok nélkül és véletlenül az életedben. Ahelyett, hogy nyugodtnak próbálod mutatni magad, az univerzum épp arra biztatna, hogy megnyisd a lelkedet, és végre kimutasd, kimondd mindazt, amit érzel. Hozd meg végre azokat a döntéseid, amiket eddig halogattál. Ezért nem jutsz egyről a kettőre, mert mindig csak tolod magad előtt a problémákat. Nehéz hét elé nézel, de valahol meg is fogsz könnyebbülni, ha végre elhatározod magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top