nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Kiteljesítő holderővel szövetkezve – Heti holdhoroszkóp 2024. április 10-16.

Lovagold meg a hétfőn kezdődött új ciklust és adj energiát mindannak, amit növelni szeretnél életedben.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 10.

A Hold: nő
Jegy: Bika

A hét elején berobbanó energiákkal együtt sem baj, ha a lendület után most kicsit lelassulunk, nem kell ezt rossz jelnek vagy az ív megtörésének venni. Ha új ötletekbe, projektekbe vágtunk, azt is jobb átgondoltan és józan fejjel indítani, hogy biztosan sínre kerüljenek, erre ma remek nap lehet.

CSÜTÖRTÖK – április 11.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 14:59-től Ikrek

Délelőttre érdemes időzíteni minden olyan dolgot, mely szavatolja a biztonságot, megerősíti az alapokat. De férjen be emellé egy ínycsiklandó reggeli vagy egy ízletes, különleges tízórai. Délutánra időzítsük a megbeszéléseket, találkákat, legyen szó üzletről vagy baráti csevejről.

PÉNTEK – április 12.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Felfrissülve és vidáman vághatunk bele ebbe a napba. Még ma is folytatódhatnak a megbeszélések, egyeztetések. Ügyeljünk arra, hogy ne nehezedjen el a beszélgetés, maradjon meg a derűs, levegős légkör. Ilyenkor a gondolatok is felhőtlenebbül áramolnak, ezért gondosan gyűjtsük össze az összes ötletet, még ha nem is vágunk bele azonnal a megvalósításba.

SZOMBAT – április 13.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 19:45-től Rák

Ma mindenképp szakítsunk időt egy alapos átszellőztetésre, a legrejtettebb zugba is jusson be a friss, áprilisi levegő. Ha mód van rá, az ágyneműket, takarókat is érdemes kitenni, levegőztetni, napoztatni. Légzőgyakorlatot, jógázást vagy bármilyen mozgásformát végezzünk a szabadban, ha sikerül úgy szervezni, de egy jó kis baráti kirándulás is remek elfoglaltság lehet mára.

Nő Holddal

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – április 14.

A Hold: nő
Jegy: Rák

A családi programokból mára inkább a meghittebb, összebújós formákat válasszuk. Persze ebbe beleférhet a közös családi ebéd, felemlegetve a régi történeteket. Érzékenyebbek lehetünk a szokásosnál, ezért könnyebben megbántódhatunk, ugyanakkor a többiek rezgéseire is jobban rezonálhatunk, amivel erősíthetjük kapcsolatainkat.

HÉTFŐ – április 15.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Ma mindenképp locsold meg a növényeidet. A mai nap különösen alkalmas rá, hogy ellásd őket vízben oldott tápanyagokkal. Ez magunkra is érvényes, ha lehet, minél természetesebb formában vigyük be a vitaminokat és ásványi anyagokat, a holderő most jobban segíti a felszívódásukat.

KEDD – április 16.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 04:24-től Oroszlán

Ha szétfolyósabban indult is a hét, mára beindulhatnak az energiák és határozottabban, céltudatosabban haladhatunk előre. Tegyünk energiát mindabba, amit növelni szeretnénk életünkben, bármely területről legyen szó. Lehet, hogy azonnal nem látszik a változás és több türelemre lesz szükségünk, de ma ennek ellenére az élet császárainak érezhetjük magunkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top