nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek angyali lendületben – Heti angyalhoroszkóp 2024. április 9-15.

Angyalszárnyakon repíthetnek előre a benned felkelő tavaszi erők.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen nagy lendülettel veted is bele magad most a dolgok sűrűjébe, a kapcsolataidat igyekezz minél diplomatikusabban intézni. Így elkerülheted a fölösleges nézeteltéréseket.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bármely helyzetben megőrizheted elfogulatlanságodat, ha maradsz a tényeknél az érzések helyett. Bármilyen jövőképet felidézhetsz magad előtt, jó hasznát veheted a rád jellemző kreativitásnak. Ha el tudod képzelni, öntsd formába!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy fantasztikus tudásszomjad új világokat nyithat meg előtted. Mérlegelj, hogy most melyik téma a legfontosabb számodra. Sőt, akár tovább is adhatod, amit megtudtál, ezzel segítve mások munkáját.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy most semmiképp ne fogd vissza magad, ha mozgásba lendültél. Elindulni a legnehezebb, fenntartani a tempót már könnyebb lesz, ebben az időszakban különösen. Élvezd az energiát, ami most feltölt.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy aktivitásod most bármiben busásan megtérülhet, jóval nagyobb hatása lehet, mint máskor. Lehet, hogy a feltűnés, a kitűnés örömmel tölt el, csak arra vigyázz, nehogy konfliktusba sodorjon.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy miniben új életet kezdhetsz, például abban, hogy ne pazarold el figyelmedet és energiáidat fölösleges apróságokra, bármilyen kimeríthetetlen raktáraid is vannak. Nem kell mindent elvállalnod…

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most megduplázódhat minden olyan erőfeszítésed, mellyel előrefelé mozdíthatod dolgaidat vagy akár kapcsolataid alakulását. Nyiss az új felé, ezzel elkerülheted, hogy egyoldalúan lásd a helyzeteket.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes elhatároznod, hogy mi az, ami most igazán lényeges az életedben. Már az is hasznos, ha pontosan látod az irányt, amerre szeretnél elindulni.

Felhőangyal

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy előtted a pálya, bármely megmérettetésnek képes vagy megfelelni. Magadhoz mérve lépj előre, próbáld megbecsülni a kicsi sikereket is, semelyik sem haszontalan.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen új útra lépsz is, erőt és bátorságot is bőven meríthetsz saját tartalékaidból. Így nem fogsz senkitől függeni. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármely kapcsolatodat meg kéne szakítanod.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy újíthatsz abban, hogy beleveted magad az élet színes forgatagába. Jobb is, ha nem menekülsz hideg elméletek és gyakorlattól elrugaszkodott teóriák világába.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy igenis van középút előtted, mely segítségével megálmodott, csodás céljaidat közelíteni tudod hétköznapi lehetőségeidhez. Lehet, hogy ehhez kell némi kompromisszumot kötni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top