Angyali átalakító erő – Heti angyalhoroszkóp 2024. május 14-20.

Asteria | 2024. Május 14.
Napról napra lehetőség van új megoldás, út vagy módszer keresésére.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a benned rejlő hatalmas erő és energia mindenre elszánttá és egyben mindenre képessé is tesz, nincs előtted akadály. Olyan ösvényt vághatsz az ismeretlenbe, mely az utánad jövőknek is rendkívül hasznos lehet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy le kéne vetned a hátadról azt a zsákot, melybe a fájdalmakat és sérelmeket gyűjtötted. Így könnyebb lesz kimérten és nyugodtan reagálnod egy feszültebb konfliktusban és ezzel lehet, hogy ki is húzod a helyzet méregfogát.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen káosz alakulna is ki, te képes vagy átlátni rajta és tisztán és világosan rendszerezni. Ha mindennek megtalálod a neki méltó és megfelelő helyet, a többiek számára is kezelhetővé válik.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd el a lelkedet nyomasztó érzelmeket. Nem kell tovább cipelned semmilyen sérelmet. Persze sokszor nem olyan egyszerű megbocsájtani, de óriási erő van ebben.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nagylelkűségedet úgy is kifejezheted, hogy adsz egy második esélyt a többieknek. Egy újbóli nekifutás azt eredményezheti, hogy végre lezárjuk a dolgot és új irányba indulunk.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran engedj el minden olyan eszközt, amely már nem szolgálja céljaidat. Természetesen a kapcsolataidat óvni és ápolni érdemes. Ügyelj arra, hogy tartózkodásod ne legyen akadálya annak, hogy másokkal érintkezz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy fogadd nyitottan a nehéz helyzeteket, mert mind lehetőséget kínál arra, hogy új győzelmeket arathass. Ezzel az elfogadással persze nem szabad elengedned vagy elveszítened saját személyiségedet, egyéni értékeidet.

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes elismerned legalább magad előtt rejtett vágyaidat és elfojtott érzelmeidet. Ez a fajta belső tisztázás új erőket szabadíthat fel benned, egyben könnyíthet is lelkeden.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy hasznos lenne, ha minél mélyebben megélnéd kapcsolataidat. Ebben segít, ha azt keresed, ami összeköt benneteket és nem azt, ami szétválaszt és ellentétet szül.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy régi kérdések és nehéz helyzetek újra felmerülhetnek. Légy szemfüles, mert ezek akár új formában is feltűnhetnek életedben. Menj bele bátran a helyzetbe, ne fuss el előle.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy igazságvágyad olyan átalakító erővel bírhat, melyet nem állít meg semmilyen akadály. Ráadásul te még bizonytalan, nehéz körülmények között is képes vagy hangot adni az igazán fontos kérdéseknek.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy haladj abba az irányba, amerre nagyobb tisztánlátást remélsz. Így kezedbe kaparinthatod a tudás kulcsát. Ha összeáll valami és megérted, az egyenesen gyógyító erejű lehet.

Exit mobile version