nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem ismerik az intim szféra fogalmát

Ezek a csillagjegyek nem ismerik az intim szféra fogalmát

Számukra a határhúzás igazából semmit nem jelent, még nagyítóval sem szúrják ki, ha átlépik azt a bizonyos a vonalat. Volt már balszerencséd hozzájuk?

Míg egyes csillagjegyek talán túlzottan is óvatoskodók, ha másokról van szó, addig akadnak olyanok is, akik nem ismerik a határokat. Könnyen belemásznak az intim szférádba, de a legdurvább, hogy ez nekik sok esetben fel sem tűnik. Mutatjuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegy kíváncsiságáról és tudásvágyáról ismert. Ez azt jelenti, hogy sokszor abba is beleüti az orrát, amibe nem kellene. Nagyon jó kérdéseket tud feltenni, de néha túlzásokba eshet és tolakodóvá válhat. Az, hogy sérti az intim szférádat esetében azt jelenti, hogy olyanokba is belekérdez, amihez alapból semmi köze nincsen. Szerencsére könnyen leszerelhető, így érdemes neki megmondani, ha túlzottan rámenőssé válik.

Nyilas

A Nyilas szeret minden információnak a birtokában lenni, ezért olyanra is kíváncsi, amit mások esetleg szívesebben tartanának titokban. Akárcsak az Ikrek esetében, az ő tolakodása is a tudásvágyából fakad, vagyis sokkal inkább elméleti, és nem gyakorlati síkon kell érteni azt, hogy nem ismer határokat. Addig nem nyugszik, amíg ki nem szedi a másikból, amit szeretne, nagyon nehéz őt leállítani – de ez nem jelenti, hogy lehetetlen.

Skorpió

A Skorpió nagyon tüzes és szenvedélyes jegy, akinek az érintés az egyik szeretetnyelve. Épp ezért fizikai síkon könnyen túlléphet egy határt, és úgy mászhat bele az ember intim szférjába, hogy valójában sejtelme sincs róla, mennyire kényelmetlen az a másiknak. Emellett a titkok feltárásában is jeleskedik, ezért minden fronton érdemes vele óvatosnak lenni, és nagyon direkten kommunikálni, ha a viselkedése kellemetlenséget okoz a számunkra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top