Horoszkóp

4 csillagjegy, aki számára szent az intim szféra

Napközben hatalmas és pezsgő társasági életet is élhetnek, a nap végén mégsincs más vágyuk, mint egyedül lenni és zavartalanul feltöltődni az otthon békéjében. Ez a 4 csillagjegy, mindenkinél jobban igényli a saját teret, létezik náluk az a határ, amit nem érdemes átlépni. Vajon te is köztük vagy?

1. Bika

csillagjegyek magánélet privát szféra bika horoszkópAki közelről ismer Bika jegyű embert, pontosan tudja, hogy számára a kényelem mindennél fontosabb. Hazaérve a Bika nagyon szívesen gyújt gyertyát, lágy és megnyugtató dallamokat hallgatva elmerül egy kád forró vízben, és átadja magát a saját kis világának. Érdemes tiszteletben tartanod ezt a vágyát, mert annál kedvesebb lesz, és annál több szeretetet kapsz tőle te is.

2. Skorpió

csillagjegyek magánélet privát szféra skorpió horoszkópA Skorpió szeret mindent tudni másokról, az ő magánéletét viszont teljes homály fedi. Lakat alatt tartja a titkait, és megsértődik, ha valaki túl sokat kérdezősködik a magánéletéről, egyáltalán róla. Amellett, hogy szívesen tölti társaságban is az idejét, az egyedüllétre legalább ennyire vágyik, hiszen ilyenkor önmaga lehet, és szabadjára engedheti a fantáziáját. 

csillagjegyek magánélet privát szféra horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon féltik a privát szférájukat (iStock)

3. Bak

csillagjegyek magánélet privát szféra bak horoszkópA Bak jegyre igaz, hogy kicsit alagútszerűen működik a figyelme, vagyis egyszerre csak egy dologra képes igazán összpontosítani – abba az egybe viszont minden erejét beleadja. Ha épp társasági életre vágyik, alig találni nála szórakoztatóbb beszélgetőpartnert, ám ha egyedül akar maradni, meg se próbáld megzavarni, mert csak felidegesíted. Az meg kinek hiányzik?

4. Vízöntő

csillagjegyek magánélet privát szféra vízöntő horoszkópMeglepő lehet elsőre, hogy a Vízöntő is felkerült a listára, hiszen rengeteg barátja és kiterjedt társasági élete van. Mégis, ahhoz, hogy vidám és önfeledt maradhasson, néha annyira vissza kell vonulnia, mint egy remetének. Csak ebben a csendben és magányban tud feltöltődni. Amilyen vicces és szórakoztató, épp annyira magába is tud zárkózni.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top