nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek érdekesen alakul a hét

Csillagjegyek, akiknek érdekesen alakul a hét

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz eseménytelen hete.

Szűz

Furcsa munkahét elé nézel. A munkatársaid valamiért neheztelnek rád, és neked ötleted sincs, hogy miért. Kérdezz rá! Máshogy nem fognak megoldódni az ellenétek. Muszáj megoldanod a problémát, mert nem emésztheted magad ezen napokig! Picit lépj túl önmagadon, és oldd meg a problémát minél előbb, mert nagyon emészt belülről. A családi dolgaid most rendben vannak, de kevés időt töltesz a szeretteiddel.

Csillagjegyek és a május

(Fotó: unsplash)

Oroszlán

Csalódott vagy! Ennél jobb heteket, hónapokat vártál. Csalódtál magadban is, és az évben is. Azt gondoltad, hogy a 2024 meghozza a katarzist, de ez egyelőre elmaradt. Ne keseredj el. Minden rendbe jön, csak még egy kicsit ki kell tartanod. Ez a hét is furán alakul: a munkahelyeden minden a lehető legnagyobb rendben fog menni, de a magánéletedben történhetnek bosszantó dolgok, amik kihoznak a sodrodból. Légy türelmes önmagaddal és a környezeteddel is. Máshogy nem fogsz megoldást találni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top