nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik mindig tesznek-vesznek

Csillagjegyek, akik mindig tesznek-vesznek

Ők azok a csillagjegyek, akik sosem unatkoznak.

Szűz

A Szűz soha nem lógatja a lábát. Ő az, akinek nem elég az, ha a dolgok egyszerűen csak jól mennek, inkább akkor elégedett, ha minden tökéletesen alakul. Nehezen mond nemet, és ha valamire megkérik, biztos, hogy addig nem nyugszik, amíg az adott feladatot kifogástalanul el nem végzi.

Csillagjegyek, akik mindig tesznek-vesznek

(Fotó: unsplash)

Kos

A Kos az egyik legmotiváltabb jegy, ő az, aki azonnal a tettek mezejére lép. A motivációja belülről fakad, a halogatás számára ismeretlen fogalom, mindig mindent azonnal el akar intézni. Ő a tettek embere! Sosem unatkozik, mindig kitalál magának valamit.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten igényes mindenre, amit kiad a kezéből: legyen az a munkája vagy bármi, amit a szabadidejében szívességből csinál. Habár a lelkesedése és az energiája erősen függ az aktuális érzelmi állapotától, alapvetően mindig jól teljesít. Szereti és igényli is azt, hogy ő irányítsa a dolgokat, akkor is, ha ez plusz energiabefektetéssel jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top