nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek mindenük a tanulás

Csillagjegyek, akiknek mindenük a tanulás

Ők azok, akiknek a fejlődés és a tanulás a lételemük.

Kos

A Kosok lételeme, hogy keresik a kihívásokat, és a tanulást is egyfajta kihívásként fogják fel. Szeretik bővíteni a tudásukat, és még inkább élvezik, amikor megcsillogtathatják azt. Egyáltalán nem félnek a számonkérésektől, vizsgáktól, sőt, ezek doppingolják őket igazán, mert a tanulásban látják a személyes fejlődésük útját. Motiválóan hat rájuk, hogy a legjobb osztályzatokat szerezzék meg, kitüntetéseket vagy épp ösztöndíjakat nyerjenek el.

Csillagjegyek és a tanulás

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpióknak szenvedélyük a tanulás és közvetlen segítség nélkül is könnyedén boldogulnak vele. Akár teljesen önállóan, autodidakta módon is képesek elsajátítani bizonyos ismereteket, illetve elmélyülni egy-egy tudományban. Ha rákattannak egy témára, nincs szükségük különösebb külső impulzusokra ahhoz, hogy hosszabb távon is megőrizzék iránta a lelkesedésüket. Sőt, a tanulást gyakran kifejezetten intim folyamatként élik meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top