nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikkel szörnyű együtt élni

Csillagjegyek, akikkel szörnyű együtt élni

Csillagjegyek, akikkel nem könnyű az együttélés.

Skorpió

A Skorpiók sokszor lusták, ami a házimunkát illeti. Mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül elnézik, ahogy a másik takarít, mos, főz, amíg ők a kanapén heverésznek, vagy otthon sincsenek. Ez egy idő után nagyon idegőrlő és fárasztó tud lenni ez a fajta hozzáállás, ami konfliktusokat szül.

Csillagjegyek, akikkel szörnyű együtt élni

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha kényeztetik, ha különleges bánásmódban részesül, így azt sem bánja, ha neki semmit nem kell otthon csinálnia, sőt! Kifejezetten igényli, hogy az, akivel együtt él, kitüntetett figyelemmel legyen az ő igényeire, és elfelejti, hogy ő is adott helyen lakik, ahol vannak kötelezettségei.

Kos

Együtt élni valakivel gyakran azt jelenti, hogy segítő kezet nyújtunk, és megosztjuk a feladatokat. A Kos azonban a minimumra törekszik egy együttélés során. A Kos számára az a lényeg, hogy profitáljon a helyzetből. Semmit nem segít a házimunkában, ha neki úgy tartja kedve, és ezért nem egyszerű vele az élet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top