nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknél van második esély

Csillagjegyek, akiknél van második esély

Ők azok, akiknél mindig van második esély!

Halak

A Halak csillagjegy szülötteinek nem áldozat vagy kegy a megbocsátás, sőt, szelíd természetükből adódóan gyakran ők azok, akik keresik ennek lehetőségét, de túl könnyen és túl sokszor is megbocsátanak. Nem csupán, hogy második, de harmadik, negyedik vagy akár sokadik esélyt is képesek adni, amivel pedig egyesek nagy előszeretettel élnek vissza. Nem is csoda, hogy a Halak gyakran szomorú, hiszen rengetegszer megbántják, de ennek ellenére mégis ad esélyt.

Csillagjegyek, akiknél van második esély

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kosok amilyen gyorsan képesek felhúzni magukat és megsértődni, olyan gyorsan és szinte nyom nélkül múlnak is el belőlük a rossz érzések. Magát az őszinteséget, ezáltal pedig az őszinte megbánást  rendkívül nagyra értékelik, így ha ilyet tapasztalnak, még hamarabb és még szívesebben megbocsátanak. De esély mindig van náluk. Bármennyire is makacs csillagjegyek, adnak esélyt a kibékülésre, főleg, ha az illető logikus magyarázatot ad a tetteire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top