Csillagjegyek, akik előtt új világ tárul fel – Heti angyalhoroszkóp 2024. július 16-22.

Asteria | 2024. Július 16.
A nyár több és újfajta lehetőséget adhat, ne félj saját erődhöz mérten felfedezni és kiaknázni ezeket.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyárnál nincs jobb alkalom arra, hogy ismeretlen vizekre evezz, ráadásul te aztán otthon vagy az újdonságok felfedezésében. A nyitottságod és a bátorságod is megvan ahhoz, hogy úttörő légy, legyen szó szinte bármilyen témáról.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges szemed van ahhoz, hogy észrevegyél mindent, ami szép vagy értékes. Ráadásul az erő is megvan benned, hogy vigyázz ezekre. Csak arra kell ügyelned, nehogy átvegyék fölötted az uralmat.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bár nyár van és minden sokkal lazábbnak tűnhet, mégis lehet olyan vállalt kötelezettséged, amiért felelősséggel tartozol és amit akár számon is kérhetnek rajtad. Ne vedd ezt a szívedre, lehet, hogy ha elvégzed, egy új világ tárul fel előtted.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes figyelned a benned megszülető érzésekre és finom érzékelésedre, mely a szemnek láthatatlan üzeneteket közvetít. Ez segít majd a döntésben, hogy merre is haladj tovább. Ha pedig elhatároztad magad, akkor ne késlekedj, hanem fedezd fel a világot!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy egész környezetedre, családodra és kollégáidra is olyan nagy hatást gyakorolhatsz, hogy ez bizonyos felelősséget ruház rád. Nem mindegy, hogy milyen impulzust indítasz el, milyen új világ felé veszed az irányt, mert nagy valószínűséggel meghatározó lesz a véleményed.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy akkor vagy erőd teljében, ha azt érezheted, hogy igazán hasznos vagy a helyeden. A nyári szabadságok ellenére is fontos az a pontos munka, amit egyébként végzel, különösen, ha a cél hasznos és értelmes. Így akár új világ is feltárulhat előtted.

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most nyáron talán több időd van végignézni különböző életterületeidet: találsz-e vajon valamelyikben túl nagy hiányt vagy esetleg túlzást. Egymáshoz is érdemes őket viszonyítani, hogy mindegyik harmonikusan illeszkedjen napjaidba. Ha sikerül, gyakorlatilag egy új világot teremtesz magadnak.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bátorságod és hihetetlen belső erőd képessé tesz arra, hogy bármilyen új világot, környezetet felépíts magadnak. De mielőtt beleugrasz, kérdezd meg magadtól, hogy tényleg ezt szeretnéd-e – légy benne egészen bizonyos, hogy elkerüld a megbánást.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy tiszta és erős szándék vezethet olyan célok felé is, amelyet mások elképzelhetetlennek vagy elérhetetlennek tartanának. Te azonban tettrekész vagy a legzordabb körülmények között is és képes leszel minden akadályt felperzselni az úton, hogy új világba léphess.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nyáron mindenben lehetnél kicsit lazább. Ha rosszindulattal, netán gonoszsággal találkozol, az persze nem fér bele, de a másik elkövethet olyan hibát, mely fáradtságból vagy figyelmetlenségből adódik. Ilyenkor pedig nem használ, ha elítéled, adj neki is egy új esélyt, ezzel szinte új életet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha esetleg nem a jól megérdemelt szabadságodat töltöd egy álombéli helyen, akkor sincs ok elkeseredésre. Sőt, ha a munkahelyeden húzod le ezeket a forró napokat, újításaiddal ezeket is vidámmá és felszabadultabbá varázsolhatod, mintha nem is a régi keretek között kéne őrlődni…

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem tévedhetsz, ha a belső hangodra, a lelkiismeretedre hallgatsz. Minden bajból van valamilyen kivezető út egy megújult világ felé. Minél alaposabban tervezel és méred fel a körülményeket, annál könnyebb lesz eljutni álmaid helyére.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version