nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikre nehezen talál rá a szerelem

3 csillagjegy, akire nehezen talál rá a szerelem

Azt mondják, a nagy szerelmek az égben köttetnek. Ám úgy tűnik, hogy a csillagok befolyásolhatják Cupido-nyilának útját - az ő esetükben biztosan.

Olyan embert találni, akit az ember igazán kedvel, bonyolult. Olyat viszont, akit szeret, és aki viszont szereti… felér szinte a lehetetlennel. Különösen a következő csillagjegyek esetében, akikre nagyon nehezen talál rá a nagy Ő. És most azt is eláruljuk miért.

Kos

A Kos híres impulzív cselekedeteiről, viszont ez a szerelemben nem kifizetődő egy idő után. Persze, nagyon romantikus egy spontán randi, vagy egy nagy gesztus, de sajnos a féltékenység és a feltételezések már nem. Márpedig a csillagjegy szülötte sajnos hajlamos belelovallni magát elképzelésekbe, amiket a másik fél nem tolerál jól. A legnagyobb lecke, amit meg kell tanulnia, hogy muszáj a gyeplőt néha átengedni, illetve, hogy a gyors és vélhetően téves következtetések nem vezetnek jóra.

Igazából szerelem

Fotó: Profimedia

Nyilas

A Nyilas nehezen nyílik meg mások előtt, csak apránként enged be másokat az életébe. Ez különösen igaz a párkapcsolataira. Tartózkodó, ugyanis fél, hogy csapdába esik és megsérül, ha a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogyan ő reméli. Az állandó óvatosság miatt nagyon nehezen tudja magát beleengedni egy kapcsolatba, ezért romantikus értelemben nincs egyszerű dolga. Pedig nagyon vágyik egy társra, de hajlamos mégis kartávolságon kívül kezelni, ha valaki próbálkozik nála.

Vízöntő

A Vízöntő nehezen találja meg a szerelmet, ugyanis kiismerhetetlen a partnere számára. Folyton keresi a lángoló érzéseket és a lelki társát, de sokszor esélyt sem ad senkinek, mert mindig a tökéleteset keresi. Ennek hátterében a függetlenségre való törekvése és a szabadságvágya áll, amit nehezen ad fel. Fél, hogy a partnere megfosztja ettől. Ugyanakkor, ha el akar köteleződni, muszáj valamennyit engednie ebből, különben félő, hogy végleg egyedül marad.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top