nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket kihívás elé állít az Oroszlán hava

Csillagjegyek, akiket kihívás elé állít az Oroszlán hava

Ők azok, akiknek nagyon sok kihívással kell szembenéznie az Oroszlán havában.

Szűz

Számos nehézséget jeleznek a bolygók az Oroszlán havában. Persze, sosem volt igazán a kedvenced ez az időszak, de most még kevésbé szereted ezt a hónapot. Úgy érezheted, hogy semmivel sem haladsz előre, a törekvéseidet nem értékelik, a hangodat nem hallják meg a többiek, és úgy általában semmi sem jön össze, és nem haladsz előre. Nagyon sok gonddal és problémával kell megküzdened a következő időszakban, így nem árt, ha lélekben felkészülsz rá!

Csillagjegyek, akiket kihívás elé állít az Oroszlán hava

(Fotó: Getty Images)

Bak

Egy ideje már nem a legjobb passzban vagy, de az is biztos, hogy a kihívások, a nehézségek még erősebbé tesznek téged. Még bőven kapsz az élettől kihívást, de te képes vagy boldogulni a legnehezebb helyzetekben is. Nagy küzdő vagy, de úgy érzed, most azért egy picit elfáradtál. Az Oroszlán hava sem könnyíti meg a dolgod, de szerencsére nem tör le ez a nehézségekkel teli időszak sem. Tartsd ki, minden rendbe fog jönni!

Bika

Kitartásra, és sok erőre lesz szükséged a következő hetekben, hiszen a család, a stabilitás, a biztonság, a belső béke, az otthonod inoghat meg. Pedig neked pontosan ezek az értékek a legfontosabbak. Minél inkább ragaszkodsz valamihez, annál keményebb helyzet elé állíthat az élet. Végig kell gondolnod, mik azok a dolgok, amiket mindenképp el kell engedni.Az Oroszlán hava ezt mutatja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top