nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik mindig, mindenen kiakadnak

Csillagjegyek, akik mindig, mindenen kiakadnak

A következő csillagjegyek nagyon hamar kiborulnak, nagyjából mindenen.

Ikrek

Az Ikrek egyszer fent, egyszer lent. Látványos kiborulásokra képes, főleg, amikor valami nem a kedve szerint történik. Nem könnyű kijönni vele, amikor rossz napja van, de nagyon bájos és kedves, amikor igazán jól érzi magát. Egy napon belül többször is megváltozhat a kedve, hangulatingadozásait nagyon nehéz követni. Sokszor olyan dolgokon borul ki, amin igazán nem kellene, felesleges vagy épp túlzó.

Csillagjegyek, akik mindig, mindenen kiakadnak

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió nagyon szereti, amikor minden úgy történik, ahogyan ő szeretné. Ellenkező esetben belőle is kiborul, aki látványos és rendkívül szenvedélyes előadással adja mindenkinek a tudtára. Képtelen csöndben maradni, ami a szívén, az a száján. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, és ilyenkor azzal sem törődik, hogy kritikájával mennyire bántja meg a többieket. Nagyon nem egyszerű vele, a környezetének fel kell kötnie a nadrágját, ha szeretné megtanulni kezelni a Skorpiót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top