Angyali érintés a csillagjegyeknek – Heti angyalhoroszkóp 2024. augusztus 13-19.

Asteria | 2024. Augusztus 13.
Még tombol a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy ne várnának ránk kihívások, de a segítség is felbukkan valahol...

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

 

Az angyalok azt üzenik, hogy előtted a tér, növelheted hatókörödet. Ehhez persze ki kell lépned kicsit a mostani világodból, de kalandvágyó éned ezt bizonyára nem fogja nagyon sajnálni. Egy új kapcsolat magánéletedben és munkádban is jól jöhet, csak tudd azt helyén kezelni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bár hajlamos lehetsz leülni és nehezen megy újra felpattanni és elindulni, most ne szidd magad emiatt. Megengedhetnél magadnak több pihenést és főleg az ellazulást, szükséged lesz majd a tartalékokra.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ne vedd félvállról kapcsolataidat, a sok kommunikáció még nem old meg mindent. Több figyelemmel, szeretettel és empátiával tudod igazán elmélyíteni a viszonyt szeretteiddel, a nyár több lehetőséget kínál erre.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy szembe kell nézned félelmeiddel, de legalábbis egyikkel. Épp elég lesz most ez is, különösen, ha érzelmeidről van szó. Ne is várd, hogy egyik pillanatról a másikra sikerül legyőzni a sárkányt, de már egy nyertes csatának is örülhetsz.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy még mindig olyan sugárzó periódusban vagy, mely lehetővé teszi erőid tökéletes kiaknázását és megmutatását. Maradj nyitott és érdeklődő, különösen, ha bármely életterületedet érintő szintlépésről esik szó.

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy merj önmagad lenni és vállalni saját döntéseidet, akkor is, ha azokkal most kicsit szembemennél az árral. Hidd el, képes vagy megvédeni magadat és elhatározásaidat. Viszont az sem szégyen, ha a saját döntésedet korrigálod, ez igazi bölcsességről tesz tanúbizonyságot.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy még javában tombol a nyár, akár egy last minute útra is benevezhetnél. De ha utazás most valamiért nem jöhet szóba, akkor is tehetsz kirándulást az ismeretlenbe, akár valami új kipróbálásával, megtanulásával.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy még mindig kovácsolhatsz nyári terveket, kipróbálhatsz új dolgokat, és engedhetsz a sodró szenvedélynek. Az angyalok ugyanakkor óvnak is, nehogy túlzásba vigyél valamit, ami vesztedet okozhatná.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár úgy érezheted, kifogyhatatlanok az erőforrásaid, azért légy résen és még azelőtt vegyél vissza a tempóból, mielőtt teljesen kimerítenéd raktáraidat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy közeledik a nyár vége, de még beleférhet olyan lehetőség melyben kipróbálhatod magad olyan területen, ami kihívást jelent számodra. Ne félj a világ elé tárni eddig rejtett oldaladat, vagy akár érző szívedet kivillantani a zord álarc mögül.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj a hatalmi harcoktól, legyen szó a családodról vagy akár a karrieredről. Még ha nyersz is, kérdés, hogy kell-e ilyen áron a győzelem – biztos nem kívánnál magadnak álmatlan éjszakákat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy fölösleges bizonygatni az igazadat, inkább nyugodt önérzettel reagálj egy helyzetben, még akkor is, ha belül remegsz kissé… Lehet, hogy úgy érzed, ördögi köröket futsz újra, de bízz benne, hogy mindez a fejlődésed része.

Exit mobile version