nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikre komoly hatással lesz a telihold

Csillagjegyek, akikre komoly hatással lesz a telihold

Augusztus 19-én lesz telihold, nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akikre komoly hatással lesz ez az égi jelenség.

Nyilas

A mindennapjaidban lévő egyensúlyt kell megtalálnod, ezzel javíthatod az emberi kapcsolataid minőségét. Őszintén nézz magadba, mennyi helyet foglal el életedben a munka, és mennyit a szabadidő? Mennyit pihentél ezen a nyáron, mikor voltál utoljára a családdal vagy a barátokkal valahol? Találd meg, hol kell húznod kicsit a dolgaidon, és mik azok, amiket viszont nem kellene annyira szigorúan venni. Az augusztusi telihold komoly erőkkel hat rád, segít, hogy megtaláld a fejedben lévő kérdésekre a megoldásokat, és megmutatja az utadat is.

Érdekel minden, ami a teliholdról szól? Kattints Telihold napár oldalunkra!

Csillagjegyek, akikre komoly hatással lesz a telihold

(Fotó: Getty Images)

Bak

Eddig tartózkodtál, hogy kimutasd romantikus énedet, most segít ebben is a telihold. Használd ki ezt a maradék időt, ami még hátra van a nyárból, hagyd, hogy előtérbe kerüljön a romantikus éned. A telihold felerősíti játékosságodat és kreativitásodat, használd, és élvezd az új szerelem örömét a kedveseddel együtt – ha épp nem vagy szingli. A munkában is megerősítést kapsz, minden a lehető legkedvezőbben fog alakulni. Jó hatással lesz rád ez az augusztusi telihold, a kérdés az, mennyire használod ki az erejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top