Csillagjegyek tehermentesítve – Heti angyalhoroszkóp 2024. augusztus 20-26.

Asteria | 2024. Augusztus 20.
Nézz körül, mi az, ami már csak hátráltat és a helyet foglalja életedben és adj teret az újnak.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek a következő napokra?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ne töprengj sokat, ha egy izgalmas ötlet foglalkoztat. Tüzes energiáddal akár a megvalósításhoz is hozzáfoghatnál, de jobban jársz, ha először gondosan megtervezed a dolgot. Első lépésként távolíts el minden akadályt, ami az utadban áll.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy kreatív energiáid néha szinte szenvedélyként öntenek el, ilyenkor az lehetne az első lépést, hogy ezeket helyes mederbe tereled. Még te sem tudhatsz egyszerre millió dologra koncentrálni, így válaszd ki, hogy mi legyen a prioritás a következő napokra.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy lassan nekiláthatsz tervezni-szervezni az őszi projektjeidet. Nem kell még belevetni magad a tennivalódba, használd ki a nyárutót, de azt érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit már nem kell teherként továbbhordoznod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy őrizd meg nyugalmadat és magadba vetett hitedet, bármi is történik körülötted. Lehet olyan esemény, amibe nincs beleszólásod, de a saját lelkiállapotodért még ilyenkor is sokat tehetsz.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd el, aminek mennie kell. Lehet, hogy nem mindenben tiéd az utolsó szó, de ezen ne bántódj meg. A szülinapod új érát nyithatott meg számodra, várd nyitottan a változást.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy változások, újdonságok érkezhetnek napjaidba, de nem kell, hogy ez felébressze megfelelési kényszeredet. Vizsgáld meg inkább, hogy mi az, aminek már lejárt az ideje életedben és nem szeretnéd magaddal vinni – ezt leteheted.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy nem lehet mindig minden átlátható és tisztán megérthető, különösen, ha a szív dolgairól van szó. Ha van olyan érzés vagy visszatérő gondolat, amit jó lenne elengedned, szabadulj meg ettől a tehertől.

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár még tart a nyár, lehet, hogy belső hajtóerőid nem hagynak nyugodni és tettekre ösztönöznek. De jól nézd meg, mibe ugrasz bele, először jobb lenne leszűrni a múlt tapasztalatait és ezek alapján elengedni azt, ami már idejétmúlt.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy nem most kéne új dolgot indítani az életedben. Sokkal jobb lenne tisztázni a viszonyaidat, megbeszélni az eddig felmerült kérdéseket. Lehet, hogy nem is ugyanúgy kell majd továbblépni, mint eddig.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ahhoz, hogy valami új jöhessen az életedbe, helyet kell csinálni neki, akár konkrét, akár átvitt értelemben. Nézd végig, hogy mi az, ami már nem hasznos, sőt hátráltat, ettől nyugodt szívvel szabadulj meg.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy mini újjászületés köszönthet rád a következő napokban. Ehhez azonban te is kellesz, hogy lassíts, ráhangolódj a változásokra és nyitott teret varázsolj az újnak, akár a szívedben, akár konkrétan a környezetedben.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy hagyd magad mögött a régi negatív gondolatokat és érzéseket, főleg az ellenségeskedést. A gyógyuláshoz az az első lépés, hogy lezárd a régi sebeket, hogy ne szakadjanak fel újra. Nem kell kapkodnod, haladj a saját tempódban. 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version