Csillagjegyek, akik új erőre kapnak – Heti angyalhoroszkóp 2024. szeptember 5-11.

Asteria | 2024. Szeptember 05.
Most gondosan, precízen nézheted át az őszi projekteket, sőt, új célokat is kitűzhetsz.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek a következő napokra?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy intenzív időszak kezdődhet életedben, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent egyedül kell végezned. Haladj megfontoltan, mert bár új dolog veheti kezdetét, ez még nem ok arra, hogy ész nélkül vesd bele magad.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy most, hogy új lendületet vehetnél, nincs ideje halogatnod vagy jobb alkalomra várnod. A nehézségek ugyan letörhetnek, de csak időlegesen, rázd le magadról a kétségeket!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy lehetnek dolgok, amiket épp ideje lenne lezárnod, már csak azért is, mert újakat kéne elkezdened… Azt viszont meg kéne előznöd, hogy túlterheld magad és idő előtt lemerüljenek tartalékaid.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy szánj időt arra, hogy világosan megfogalmazd céljaidat. Az akadályokat könnyedén is veheted, mintha csak társasjátékot játszanál. Ne feledkezz meg az apró részletekről.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes bölcsen megfontolnod, hogy a nyáron összegyűjtött tüzes energiáidat mibe fogod a közeljövőben befektetni. Ugyanakkor szabadulj meg attól, ami már csak felesleges helyet foglal el.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy szinte új élet köszönthet rád, értékeld a változást és merj belemerülni az újba. Bátran vállalj most akár igazi kihívást jelentő célokat, zöld utat kaphatsz most mindezek felé.

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy kiszabadulhatsz igazi vagy képzelt béklyóidból és szárnyakat kaphatsz új elhatározásaidhoz. Vedd előre igényeidet és tervezd meg a céljaid felé vezető lépcsőfokokat.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy nemcsak külső, de belső célokat is érdemes most kitűzni magad elé. Vannak-e olyan lelki gátjaid, melyek miatt szinte saját magad útjában állsz? Itt az ideje behatóbban foglalkozni ezekkel…

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ha nem is ez az erősséged, most több energiát kaphatsz az olyan sziszifuszi feladatokhoz, melyek gondos figyelmet és precizitást igényelnek. A kapcsolataidat is górcső alá lehetne venni…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy szupererőt kaphatsz most ahhoz, hogy a legkisebb részlet se kerülje el a figyelmedet. Emellett új projekteket is érdemes beindítanod, a kezdeti impulzus sokáig elvihet, még akkor is, ha ellenállásba ütközöl.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy fontold meg alaposan, mibe tegyél most plusz energiát, de bármire esik is a választásod, az az életterületed meghálálja majd a befektetett energiát. Gondolkodj hosszabb távon…

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy sok indító impulzus érhet, ami akár össze is zavarhat, ezért különösen fontos, hogy aprólékosan vedd sorra céljaidat. Tisztázd magadban a következő lépéseket, nehogy eltéveszd az irányt.

Exit mobile version