Angyali ritmus a csillagjegyeknek – Heti angyalhoroszkóp 2024. szeptember 10-16.

Asteria | 2024. Szeptember 10.
Hangolódj a természet ritmusára, hogy gyorsabban elérd céljaidat.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy felülről kéne ránézned stratégiádra. Így messzebbre látsz és megelőzheted, hogy szűk látókörből dönts. Ha már régebben elhatároztál valamit, akkor sem szégyen később kiigazítani az irányt.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nem elég jó ritmusban végezned a feladataidat, arra is ügyelned kéne, hogy haladásod nem menjen a pénztárcád rovására, vagyis ne verd magad adósságba. Inkább tervezd meg a kiadásaidat is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy könnyű beszélni és ígérni, de sokkal nehezebb a megvalósítás. Oszd be az erődet és főleg az idődet. Ha jó ritmusban tudsz haladni, sorra minden a helyére kerül.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran koncentrálhatsz arra, ami igazán boldoggá tesz, feladataid elvégzése ezt egyáltalán nem zárja ki. Kezdd el minden feladatodat időben, így egyik miatt sem kell szoronganod.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd el a versengés kényszerét és arra koncentrálj, hogy mások letaposása nélkül érd el célodat. Sokkal inkább szövetkezz másokkal, így megsokszorozódik az erőtök.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodnod kell attól, hogy túlságosan belemerülj a részletekbe. Ha valami nem egyezik elképzeléseiddel, egyenesen lefagyhatsz. Legalább fontold meg a javaslatokat, lehet, hogy meg tudsz barátkozni valamelyikkel.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy tervezd meg az előtted álló feladatokat, különös tekintettel a szükséges időintervallumokra. Mindenhez adj még egy kis plusz időt, minden eshetőségre felkészülve.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy nem szégyen korrigálni az irányt, ha kiderül, hogy erre van szükség. Fogadd el a külső útmutatást, ez mit sem von le a te értékeidből, de lehet, hogy egy külső szem nagy segítséget jelent.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nem elég a jól körülhatárolt terv, sokkal jobban fog menni a megvalósítása, ha lelkesedésed végig kitart. De ebből van is a tarsolyodban, olyannyira, hogy még másoknak is tudsz belőle adni.

Fotó: Getty Images

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a kis sikereket is érdemes megünnepelni. Ez lelkesít és friss adag energiát adhat a következő lépéshez. Ha a többiekkel együtt ünnepelsz, igyekezz minél jobban feloldódni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy túlzott optimizmusod könnyebbnek láttathatja az előtted álló akadályt, szóval légy óvatos! Viszont bármely életterületeden tudsz egy kicsit előrébb lépni, az a többiben is támogatni fog.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell félned kifejezned véleményedet, még akkor sem, ha várható, hogy emiatt összeütközésbe kerülsz mással. Ha viszont egyezségre juttok, szövetségesekké válhattok.

Exit mobile version