nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sikeresek lesznek a Mérleg havában

Csillagjegyek, akik sikeresek lesznek a Mérleg havában

A következő csillagjegyeknek jót hoz a Mérleg hava.

Idén szeptember 22-én lépett a Nap a Mérleg jelébe, mely egyúttal a csillagászati ősz és az őszi napéjegyenlőség időpontja is.

Kos

Bármilyen nehéz, meg kell próbálnod elengedni a feszültséget magadból. A Mérleg hava párkapcsolati problémákat hozhat, ezért is nagyon fontos, hogy a lehető legnagyobb türelemmel, megértéssel fordulj a párodhoz. Törekedj a kompromisszumokra, az egyetértésre. Az élet más területein azonban szárnyalni fogsz, amin magad is meglepődsz majd.

Csillagjegyek, akik sikeresek lesznek a Mérleg havában

(Fotó: Getty Images)

Rák

Ne legyél túl szigorú magaddal! Érzékeny lelkednek szüksége van a szeretetre, a törődésre, a megértésre. A Mérleg havában pedig különösen. Számodra a család, az otthon mindennél fontosabb életterület, amiért meg is teszel mindent. Szerencsére mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben sikereket hoz ez az időszak. Bármit eltervezel, szerencsés lesz a végkimenetele. Érdemes most komolyabb döntéseket is meghozni, mert a csillagok téged támogatnak.

Skorpió

A Skorpió végre megtalálja az irányt, ami felé haladni akar. Illetve már megtalálta és mostanra bizonyosodott be a számára, hogy valóban jó helyen van, jófelé megy. Ez pedig szokatlanul optimistává és kiegyensúlyozottá teszi őt a mindennapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top